Příspěvky uživatele - 244.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozdíl mezi Dominátorem a Roundopem, 3.9.2009
Je to přesně tak. V případě pochybností, popř. potřeby dalších informací - třeba o jiných pesticidech -  doporučuji nahlédnout do Agromanuálu, je tam seznam povolených přípravků a účinné složky v každém z nich.
Výběr jabloně, 21.8.2009
Velký ovocný strom - jabloň, hrušeň - to je nádherná ozdoba zahrady (zejména v květu, hrušeň s červenými listy na podzim taky stojí za to) a k selské zahradě to patří.  Bohužel je to spojeno i s jistým diskomfortem - několik týdnů sbíráte po... celý příspěvek >
Jaké nové ovocné stromky?, 21.8.2009
od loňského podzimu maj Bruzovice i webové stránky, takže byste nemusela jet "na blind".
Jaký strom pro účel stinného koutu?, 21.8.2009
Nám naprosto svěle slouží stará hruška a jabloň, vše vysokokmeny. není to pravda zcela bezúdržbové a 5-6m vysoký strom taky nevyroste za rok, ale na selské zahradě je to rozhodně stylovější nežli slunečník.
Modrá skalice ano či ne?, 21.8.2009
Pravda je, že na kombi tabletách lze nalézt malé modré plošky, které by mohly být i zalisovanou skalicí... Ta všeobecná neznalost je hlavně důsledkem velmi lajdáckého popisu složení (a netýká se to jenom bazénové chemie, ale i některých... celý příspěvek >
Jak se zbavit včel?, 20.8.2009
Ano, je těžké soudit, když člověk nezná konktrétní situaci na místě. Na druhé straně, se spoustou závěrů toho pána 114.177 nelze než souhlasit. Já osobně dneska propadám do depresí, když to na jaře pod mými stromy nehučí (spíš ani nebzikne).
PET flase - Slivovica (alkohol obecne), 19.8.2009
Víte, chemie cizorodých mně už nějaký pátek živí. Vážení PET lahví považuji za blbost (s prominutím), k prokázání kontaminace se dneska používá daleko, daleko dražší instrumentace, nežli předvážky, pracující s přesností +-10 mg... S největší... celý příspěvek >
Okousaný rododendron, 19.8.2009
hlavně pořádně pročíst návod, neaplikovat za plného slunečního svitu, už si na to moc nepamatuji, ale myslím, že tam byla i zmínka o suché půdě - předem navhlčit. Žádnou další chemii jsem tehdy již neaplikoval a měl bych asi trochu strach, že pobiju... celý příspěvek >
Jaké nové ovocné stromky?, 19.8.2009
"Ostravsko" - to je poměrně vágní termín. Ostrava má 200 m n m., pokud v tomto pojmu zahrnete i podhůří Beskyd nebo třeba vršky Palkovských hůrek, dostanete se i nad 500m. Pokud bychom se bavili přímo o Ostravě, se svými 200 m n.m. je to téměř... celý příspěvek >
Brambory bez natě, 19.8.2009
Na umyté brambory ještě nikdo neumřel a zdá se, že ani na brambory umyté v hypermanganu. Jinak by paní nepsala, že to dělá roky. Pravda, hypermangan se používal i v humánní medicíně - např. ve venerologii a dermatologii, ještě před takovými 10-15... celý příspěvek >
Houba (?) na mulcovaci kure prevazne u tuji, 18.8.2009
Dřevokazné houby potřebují potřebují nějaký čas, nežli podhoubí náležitě proroste a objeví se plodnice... Mám podobný problém, mulč nekupuji, ale vyrábím drcením větví - dva roky se celkem nic nedělo, nějaká houba se objevila na místě, kde byla mulč... celý příspěvek >
Starý králičí a kozí a slepičí hnůj, 18.8.2009
Mám v kýblu a velkém květináči sušené králičí bobky (chlívek byl čištěný asi 2 roky poté, co byl ukončen chov). Každořočně to přisypávám k bramborám, svědčí jim to. Obsah dusíku asi nebude na úrovni čerstvého hnoje (močovina se částečně rozložila a... celý příspěvek >
Okousaný rododendron, 17.8.2009
S lalokonoscem jsem před lety bojoval za pomoci parazitické hlístice, bylo to účinné a poměrně jednoduché - jednorázová zálivka roztokem hlístic. Ty hlístice byly dostupné v dubnu, možná i někdy na podzim, kontaktuje firmu Biocont.
Praglanda do masa nebo ne?, 17.8.2009
Bylo tady (páte přes deváté) otevřeno mnoho otázek, nevím, je-li účelné na ně reagovat. Omezím se na dvě věci: 1. konverze amonné ionty - dusík- dusitany-dusičnany je poměrně snadná, je to vlastně jenom o výměně elektronů. Záměrně jsem tam dal i... celý příspěvek >
Měření lihoměrem, 14.8.2009
Ta tabulka jenom potvrzuje, že pro amatéra je zcela irrelevantní sledovat drobné teplotní odchylky - pokud byste měřil při teplotě 0 oC (čemuž moc nevěřím, dost by zábly ruce),  bude  relativní chyba měření 2% (lépe řečeno systematická... celý příspěvek >
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika