|
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010 Zaujímavá debata. Ja robím servis už možno aj dva dni. O mazacích tukoch na krovinorezy viem asi toľkoto:
1.Na krováky sa používajú dva druhy mazacieho tuku.
a./ tepelne stály
b./ tepelne rozpustný
Tuk a./ sa používa na mazanie tyčky náhonu a... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 8.7.2010 Servisák zo slovenska hovorí že:
1./ 44-ka je fest citlivá na palivo - ak je staršie jednoducho nenaštartuje
2./Tento dôchodca môže mať problém z vybitou kľukou poprípade blokom motora - následne sa zničí pavúk držiaci štartovaciu kladku.Čiže... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 7.7.2010 Samozrejme, najskôr rozobrať /veď to nemôže byť nič zložité/,potom sa pokúsiť zložiť ako to asi tak ako to bolo /to sa stane hneď potom ako dotyčný mechanik - guru príde na to že je to zložitejšie ako starý pionier kde čistil karburátor niekedy aj 3x... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 7.7.2010 Mno, tieto "obecne známe"diely nepozná 99%ľudí.A pokiaľ rozoberiem karburátor tak tieto veci kontrolujem.
Ja toto nepíšem preto sa mi zdá že to niekto nedokáže, ale rozumnejšie sa mi vidí ukázať to naživo a zároveň vysvetliť princíp... celý příspěvek > |
 |
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 7.7.2010 Niekoľko krát sa mi stalo že prišiel na servis stroj z poškodeným uhlovým prevodom.Po rozobraní z neho vypadol kus neforemnej hmoty podobajúcej sa na žuvačku.Mazacia schopnosť=0.Uhlový prevod ukončený, nové začínajú na 70Euro ale niektoré sú aj za... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 6.7.2010 Celkom by ma zaujímalo ako idete popisovať opravu netesnosti ihly.Skúška tesnosti, výška ramienka, tvrdosť pružiny, poškodenie čerpacej membrány, čistota sitka, funkčnosť ventillu.Hm...
A nezabudnite spomenúť... jedna chyba a v predajni Hq... celý příspěvek > |
 |