Příspěvky uživatele - 53.232

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010
Zaujímavá debata. Ja robím servis už možno aj dva dni. O mazacích tukoch na krovinorezy viem asi toľkoto: 1.Na krováky sa používajú dva druhy mazacieho tuku. a./ tepelne stály b./ tepelne rozpustný Tuk a./ sa používa na mazanie tyčky náhonu a... celý příspěvek >
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 8.7.2010
Servisák zo slovenska hovorí že: 1./ 44-ka je fest citlivá na palivo - ak je staršie jednoducho nenaštartuje 2./Tento dôchodca môže mať problém z vybitou kľukou poprípade blokom motora - následne sa zničí pavúk držiaci štartovaciu kladku.Čiže... celý příspěvek >
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 7.7.2010
Samozrejme, najskôr rozobrať /veď to nemôže byť nič zložité/,potom sa pokúsiť zložiť ako to asi tak ako to bolo /to sa stane hneď potom ako dotyčný mechanik - guru príde na to že je to zložitejšie ako starý pionier kde čistil karburátor niekedy aj 3x... celý příspěvek >
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 7.7.2010
Mno, tieto "obecne známe"diely nepozná 99%ľudí.A pokiaľ rozoberiem karburátor tak tieto veci kontrolujem. Ja toto nepíšem preto sa mi zdá že to niekto nedokáže, ale rozumnejšie sa mi vidí ukázať to naživo a zároveň vysvetliť princíp... celý příspěvek >
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 7.7.2010
Niekoľko krát sa mi stalo že prišiel na servis stroj z poškodeným uhlovým prevodom.Po rozobraní z neho vypadol kus neforemnej hmoty podobajúcej sa na žuvačku.Mazacia schopnosť=0.Uhlový prevod ukončený, nové začínajú na 70Euro ale niektoré sú aj za... celý příspěvek >
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 6.7.2010
Celkom by ma zaujímalo ako idete popisovať opravu netesnosti ihly.Skúška tesnosti, výška ramienka, tvrdosť pružiny, poškodenie čerpacej membrány, čistota sitka, funkčnosť ventillu.Hm...   A nezabudnite spomenúť... jedna chyba a v predajni Hq... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika