Příspěvky uživatele - 4.78

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak hluboko zarýt to, co nejde odplevelit?, 9.6.2010
Z klasického odplevelování se zblázníte a výsledek na nic, Roundupu se nebojte, fobické výkřiky o chemii v zahjrádce jsou legrační, Roundup se odbourává, jakmile se dotkne země. Je to skvělá věc, která nezaťěžuje nijak půdu ani to, co bude růst... celý příspěvek >
Nově založený trávník, 8.6.2010
Zcela jistě nepoužívejte žlutý písek, ale bílý, křemičitý, jemnou frakci. Žluté písky mají vysoký obsah slíd a někdy i jílů a dokáží vytvořit pevnou a špatně propustnouvrstvu. Pokud projdete zdejší diskuse, najdete mnoho obsáhlých příspěvků na téma... celý příspěvek >
Vláknitá řasa, 6.6.2010
Bohužel, nicméně u kapalinových testerů samozřejmě dochází k chybám, ale velcí výrobci mají své měřící sety relativně stabilní, co se týče výsledků. Nehovořím ani tak o absolutních hodnotách, jako o tom, že sety jednoho výrobce dávají stále podobný... celý příspěvek >
Vláknitá řasa, 4.6.2010
Vy jste ďábel pane Hrkale, nechtěl byste se věnovat problematice mořských akvárií? Myslím to jako poklonu.
Vláknitá řasa, 3.6.2010
Díky za důvěru, nejsem si jistý, zda jsem Vám v této oblasti důstojným partnerem :-)) 1.  jako předfiltr jsem myslel hulvátský molitan 2. Otázka se má jinak - jaké jsou stávající hodnoty?
Vláknitá řasa, 3.6.2010
Zajímavé, jednoduché a myslím účinné pro posouzení v amatérských podmínkách. Asi nemá smysl vytvářet testování "DOUBLE BLIND, CROSS OVER" :-)) Jen bych se pane Hrkale přimlouval za předfiltr, jinak hrozí zaplácnutí siporaxu hrubou frakcí... celý příspěvek >
Sekání mokré trávy, 3.6.2010
Vřetenovky jsou super, jak Vás vyšla cena? Jaké jsou parametry a značka? Díky za info Tomáši.
Vláknitá řasa, 3.6.2010
ano,  v akvaristice běžně měříte ve škále 0 - 5 mg NO2/litr, běžně udržuji akvária s koncentrací 0,1 - 0,5 mg NO2/litr. Tedy max . na desetině měřené stupnice. Nechci dělat lacinou reklamu Siporaxu, ale je skutečně fakt, že od té doby, co jsem... celý příspěvek >
Přechod z klasického grilu Weber na plynový?, 2.6.2010
Víte, obojí má něco do sebe, k plynu jsem byl vždy rezervovaný, než jsem si zapůjčil pěkný plynový Cadac. A tak mám klasický kotlový gril na dřevěné uhlí, na který nedám dopustit, vodní gril na který nedám dopustit, a uvažuji o plynovém cadacu, na... celý příspěvek >
Mravenci v trávníku, 2.6.2010
Káva nefunguje, kupte práškový insekticid na lezoucí mravence - killer dust, zasypejte všechna viditelná místa s mravenci. Ti se odporoučejí do mravenčího nebe. KIller Dust trávníky nepoškozuje.
Zakládání noveho trávníku, 2.6.2010
Ano, vyhubíte celou plochu, je to na jistotu a bez kompromisů. Hubíte dvakrát, poprvé aktuální porost, podruhé (+14 dní) semena výklíčivších plevelů. Vezměte doporučený gazon, samozřejmě buďme racionální, kvalitní krásný trávník je tím odolnější,... celý příspěvek >
Zakládání noveho trávníku, 2.6.2010
Opravdu hledejte ve zdejších diskusích. nezdá se mi být racionální opět psát stejný příspěvek. Je to jistě pracnější, než pokud budete chvíli hledat. Příspěvky jsou podrobné a detailní. Add Gazon, nesouhlasím, že se mu osivo české provenience... celý příspěvek >
Úplný amatér - čím zbavit zahrádku všeho zeleného?, 1.6.2010
Bez hnusné fuj chemie máte v podstatě několik možností. (netuším proč se jí bojíte, je to iracionální) řešení bez chemie je též iracionální, máme několik alternativ - vypnete mozek, plochu přeryjete, ručně vyplejete zeminu překátrujete. Uděláte to... celý příspěvek >
Zakládání noveho trávníku, 31.5.2010
pokud použijete vyhledávání (okénko nalevo) najdete mnoho diskusí na toto téma, včetně množství písku, jeho druhu a vhodných osivech.¨Stručně pokud chcete reprezentativní trávník, ano, písčitá substrát s jemným křemičitým pískem, vysoký... celý příspěvek >
Břečťan - dobrý či špatný nápad?, 31.5.2010
Buďte v klidu, plot mám porostlí džunglí psího vína a břečťanu. břečťan v létě není vidět a v zimě po opadání psovína vidíte břečťan, je to ohromná masa zelené hmoty, ještě jsem si nevšiknul, že by plot padal:-))
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika