|
Příspěvky uživatele - 44.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolamar-Sachs 100 - volnoběh, 21.4.2010 Těžko posuzovat, co jste udělal správně a co ne. Vypadá to na změnu směsi vlivem nějaké netěsnosti. Motor se jednou chová tak, že nereaguje na plyn, jindy nejde zhasne zničeho nic, po plném výkonu se začne dusit, resp. nemá jakoby palivo. To je vše o... celý příspěvek > |  | Sekačka Honda nebo Stiga?, 20.4.2010 To jsou poslední série, které mají jiné rozvody. Nevím proč, jen u vyšších objemů, resp. vyšších sérií možná... i v menších objemech má Honda motor GCV 135 už řadu let. |  |
|  | Sekačka Honda nebo Stiga?, 20.4.2010 U sekačkových motorů je to do série 7 vše SV, což jsou sice spolehlivé motory, ale nižší výkon, nižší kroutící moment, vyšší emise s např. GCV nesrovnatelné. |  | Dolamar-Sachs 100 - volnoběh, 20.4.2010 To chcípání je ihned, nebo postupně a potom pilu ihned nastartujete, nebo musíte počkat až za chvíli? Zkusil jste jiskru hned po zhasnutí motoru? Měnil jste hadičku nádržka - karburátor? Příruba - bílá - se po delší době mírně deformuje a netěsní,... celý příspěvek > |  | Sekačka Honda nebo Stiga?, 20.4.2010 Já se snažím srovnávat podobné motory. Profi Honda je OHV, což je stejný ventilový rozvod, jako DOV. Honda nastavila měřítka hodně vysoko a OHV je u ní profi motor. Z pohledu vývoje je DOV novější motor, který má např. olejový filtr. Ale ten mají... celý příspěvek > |  | Sekačka Honda nebo Stiga?, 19.4.2010 Aby nevznikl dojem, že mám něco proti BS motorům. Já je hodnotím podle toho, co dovedou a jak jsou konstruované. Např. na sekačkách máme druhý BS motor a jsem spokojen, stejně, jako s prvním navíc slabším. Ale právě před 15 lety už měla Honda motory,... celý příspěvek > |  | Motorová pila Einhell BG-PC 3735 z Baumaxu, 16.4.2010  Šroub pro regulaci průtoku čerpadla by měl být viz obr. A |  | Sekačka Honda nebo Stiga?, 14.4.2010  Údaj, který jsem uvedl je uváděn v návodu GCV 160/190. Důležitější pro rozdílné hodnoty je tzv. čistý výkon a čistý kroutící moment dle SAE. To je údaj pro motor osazený běžným vzduchovým filtrem, tlumičem ale regulátor otáček je nastaven dle daného... celý příspěvek > |  | Castor CP 422S By Zenoah či Dolmar ps 420, 13.4.2010 Od koho kupujete máte možnost jednoduchého ověření informací přes centrálu Makity, pod kterou Dolmar patří. Autorizovaný prodejce zaručuje, že koupí zboží od něho máte zajištěnou záruku a výrobek je originální. Co který prodejce poskytuje za další... celý příspěvek > |  | Castor CP 422S By Zenoah či Dolmar ps 420, 13.4.2010 V podstatě stejně výkonná by byla PS 500, která má výkon ofic. naměřený 2,5kW, ale je těžší 5,4kg. Jinak technicky je i v některých parametrech lepší. Velmi se přibližuje Vašim požadavkům PS 420C, která má nízkou spotřebu, vybavení srovnatelné s... celý příspěvek > |  |
|  | Má zkušenost s Hechtem 945, 12.4.2010 Jestli sedí lišta správně na napínáku, tak dotahujte šrouby rovnoměrně a kryt by měl sedět správně. |  | Má zkušenost s Hechtem 945, 11.4.2010 Ty kladné reakce jsou logické. Po zkušenostech např. s Homelitkami, s pilami stejné konstrukce jen jiného názvu a barvy je to překvapení pro každého, kdo takovou pilu koupí po předchozích negativních zkušenostech. Cena stejná, nebo podobná, ale... celý příspěvek > |  | Castrol 4T do BS, 6.4.2010 Protože se to často zaměňuje, neboť si někteří lidé pletou součástky v motoru, je moje odpověď obecná. Karbonizace je něco, co v motoru škodí a nemělo by se tomu ještě pomáhat nevhodným olejem. |  | Castrol 4T do BS, 6.4.2010 Toto se zde probíralo s doložením údajů z návodů. Jestli si myslíte, že olej, který se díky svým vlastnostem více spaluje v motoru a nemá to vliv na karbonizaci, tak si nějaký motor demontujte a potom vyfoťte spalovací prostor. Já jsem si to porovnal... celý příspěvek > |  | Vari rozdiel, 5.4.2010 U výkonu GCV 160 jsem se uklepl má být 4,1kW (ne Nm), ale hlavně si ověřte stav a potom pochopíte, proč tyto motory chválím. Ještě odstředivá spojka - cena je kolem 2000,-Kč. Záleží, jakou tam máte, ty s obložením se dají znovu obložit, ale nesmějí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|