Příspěvky uživatele - 44.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez na max. 100m^2 co nejlevněji, 18.6.2010
Pánové, objektivně když vidíte stroj za 4000,-Kč a potom za např. 12000,-Kč a oba prodejci si je pojmenují stejně - křovinořez, tak i ten, kdo jen uvažuje selským rozumem musí pochopit, že to není stejné. Dost se zde argumentuje tím, že kolik jsem... celý příspěvek >
Křovinořez - kvalita?, 17.6.2010
Popis MS 4010 MS 4010 všestranný benzinový křovinořez Dolmar s 2-taktním motorem s elektronickým zapalováním pro snadný start a s držadlem, které si můžete individuálně nastavit. Křovinořez má devítinásobně uloženou hnací hřídel, antivibrační... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 17.6.2010
Mě ta Gude připomíná kopii Shindaiwy. Ale to je vlastně jedno, neboť jsme v nějakém segmentu, kde je cena odpovídající kvalitě. Ohledně antivibračního systému máte pravdu, oddělení držadel vcelku je horší varianta a když jsou použity pružiny, což tak... celý příspěvek >
Křovinořez - kvalita?, 17.6.2010
Záleží o čem je řeč. Uložení v ložiscích je samozřejmé u úhlového převodu, uložení hnací hřídele je jednodušší a zřejmě odolnější v pouzdrech. Např. Dolmar uvádí u svých výrobků, že je hnací hřídel uložena v bronzových pouzdrech.
Rozdíl mezi noži do křovinořezu, 16.6.2010
Vhodnost nože je dána možnostmi - možným zatížením dle výrobce a výkonem přístroje. Vhodné a doporučené příslušenství je v návodech. Na MS 4000 je možnost použití 3 cípého nože, který má nejvyšší výkon a jeho profesionální použití umožńuje výkon a... celý příspěvek >
Olej do motoru Honda sekačky, 13.6.2010
Pozor, nezaměňujte karbonování oleje v motoru a použití nevhodného oleje do motoru, který je provozován při vysokých teplotách. Při běžném provozu je karbonizace snížena, ale při extrémní zátěži vzduchem chlazeného motoru dochází k vyššímu spalování... celý příspěvek >
Olej do motoru Honda sekačky, 13.6.2010
Každá taková debata je o tom, zda umí majitel sekačky číst a zda, když umí číst je schopen použít v praxi, co si přečte. V návodu ke každému motoru je uveden olej, který má obsluha používat, případně adekvátní, který splňuje parametry, které požaduje... celý příspěvek >
Husqvarna 266sg mazaní řetězu, 13.6.2010 Obsahuje fotku
Seřízení průtoku oleje je dle obr. vlevo nahoře a je označeno číslicemi 1-4.
Motorová sekačka Dolmar PM-4600 S, 27.5.2010
Co bych vyzdvihnul u sekaček Dolmar je velmi solidní plnění koše, a to mnohdy ani nesekáme při ideálních podmínkách. Tato sekačka má asi největší přednost proti dřívějším typům v silném motoru BS, který má ready start, což je funkce automatického... celý příspěvek >
Aky krovinorez, Dolmar MS 430 alebo Marunaka, 27.5.2010
Osobně bych na takovou plochu volil výkonnější stroj. Od Dolmaru např. MS 340. Jednak je to z důvodu efektivnější práce, ale také z důvodu pohodlnější práce. MS 340 má lepší antivibrační systém a také lepší popruhy. Pokud je to o ceně, tak výkon MS... celý příspěvek >
Radiaca páka na vari, 24.5.2010
Z pohledu všech západek směřujících ven a šípů na pneu u všech kol směřujícícch dopředu máme 2 kola P a 2 kola L. Takže nejsou stejně obutá. Jak jsem psal, dělal jsem to dávno a pamatuji si to tak, že jsem to zkoušel a mezikusy nepasovaly. Potom jsem... celý příspěvek >
Radiaca páka na vari, 21.5.2010 Obsahuje fotku
Máme 4 stejná kola. Když bych chtěl 4 stejná kola nasadit 2+2, tak to musím udělat, tak, jak to mám. Západky ven, pneu jsou jedna šípem dopředu, druhá dozadu. Kdybych chtěl, aby byly všechny šípem dopředu, musel bych 2 pneu na discích otočit, s tím,... celý příspěvek >
Podezřele nízké ceny v eshopu?, 21.5.2010
K tomuto je třeba vysvětlit, že v současné době jsou trysky karburátoru osazovány tzv. omezovači. Omezovač je vlastně oboustranný doraz, který zabraňuje tomu, aby motor byl provozován s příliš bohatou směsí. Takže má význam z pohledu emisí a nelze... celý příspěvek >
Radiaca páka na vari, 20.5.2010
Asi si fakt nerozumíme, není to o tom nechtělo, ale o tom, že jsem nechtěl mít kola s opačně nasazenými pneu. Tím bych, kdybych to potřeboval nemohl kterékoliv kompletní kolo použít 1+1, protože 2 kola musí mít západky - palce ven a 2 dovnitř. Když... celý příspěvek >
Kolko paliva spali motorova kosacka a aku znacku si vybrat?, 20.5.2010
V našem případě je to asi 1 nádrž na cca 600 m2. Samozřejmě, že to ovlivňuje tráva - velikost, obsah vody, ostrost nože, překážky i to, jak sečeme. Když se sbírá do koše jsou přestávky a musíme se vrátit tam, kde jsme skončili - dle okolností. Když... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika