|
Po hnojeni mi vznikli na travniku vyrazne pasy, 14.5.2011 Zdravim, minuly tyzden som cely pozemok /cca 6a travy/ pohnojil hnojivom na travu s dlhou dobou rozkladu. Hnojenie som prevadzal hnojacim vozikom / kastlík na kolečkách s regulovatelnou sypací lištou/. O tyzden mi na trave vznikli pravidelne,... celý příspěvek > |
 |
Různá barva trávníku, 14.5.2011  ten isty problem mam aj ja. Miestami je travnik krasne zeleny a miestami bledy, neduzivy. Pricom je polievany rovnako a pravidelne automatickou zavlahou a hnojeny viaczlozkovym hnojivom s dlhsou dobou posobenia. |
 |
|
 |
Výsev rajčat, 24.3.2011  Ja som sa tento rok rozhodol si predpestovat priesady rajcin a paprik sam. 25.2 som vysial semena rajcin aj paprik do folie s otvormi urcenej na zakorenovanie. Ako zem som kupil priamo zmes na pestovanie priesad.Postupne mi vzisli skoro vsetky... celý příspěvek > |
 |
Ako spravne pestovat uhorky?, 21.3.2011 ahoj velmi pekne by som poprosil o radu. Zakupil som si semena a chcel by som tento rok zacat pestovat uhorky. Na nete som nasiel par clankov o tom ze treba vytvorit dlhsi jarok a do neho nastlat mastalny hnoj na to zem a nasledne zasiat semena.... celý příspěvek > |
 |
Je uz cas na sadenie a siatie?, 16.3.2011 srdecne zdravim, velmi pekne by som poprosil o radu. Mam chatu na Zahori /piescita poda/. Uz som velmi netrpezlivy a rad by som zacal jarne prace. Chcem sa spytat je uz TERAZ vhodna doba na sadenie cibule, cesnaku a siatie plodin co sa maju siat v... celý příspěvek > |
 |
Ako a cim pohnojit podu pred sezonou?, 10.3.2011 dakujem, takze ozhladom na cas je asi lepsie pouzit ten VEGET, ze?Este ako je to s hnojenim jahod? |
 |
Ako a cim pohnojit podu pred sezonou?, 9.3.2011 ahoj chcel by som sa poradit ako najvhodnejsie pripravit podu na tuto sezonu. Zvazujem ze si zozeniem konsky alebo kravsky hnoj, neviem vsak ako hlboko mam tento hnoj do pody zapravit, ci na to staci rotavator alebo ryl a za kolko po jeho... celý příspěvek > |
 |
Jaky je to typ rotavatora?, 7.3.2011  Dobry den, zdedil jsem rotavator na kterem mi odeslo lanko kterym rotavator zvoli spatecni chod. Zel nemam k zminenemu rotavatoru zadnou knizku a nevim jaky je to typ. K tomuhle rotavatoru mam take pridavne kola, ktera sa daj vymenit namisto lopatek... celý příspěvek > |
 |
Ako spravne pestovat planty zo semien, 2.3.2011  zdravim, chcel by som poprosit o radu. Vcera som si zasial vzdy po dve semiacka do takej plastovej folie s malymi otvormi. Zasial som semena rajcin, roznych druhov, paprik taktiez roznych druhov, jahodnika previsleho. Ako zem som pouzil substrat na... celý příspěvek > |
 |
Muskat previsly, treba ho cez zimu zastrihavat?, 25.1.2011  ahoj chcel by som poprosit o radu. Zazimoval som previsle muskaty, ktore som nakratko zostrihal a dal na okno do chodby bytovky. Tieto raz za mesiac zalievam. Po kratkom case na vsetkych muskatoch vyrazili nove vyhonky, vid prilozeny obrazok.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Plíseň v novém trávníku, 4.8.2010 Dovolujem si uverejnit odpoved na moje otazky odbornikom z firmy Profigrass. Odpoved je uvedena vzdy za mojou otazkou. Dufam ze to niekomu tiez pomoze:
1/ co s napadnutymi miestami? Trávnik sa zregeneruje sám v prípade že by sa jednalo o veľké... celý příspěvek > |
 |
Plíseň v novém trávníku, 3.8.2010  Zdravim forum Zahrada. Som velmi rad ze ste, lebo vdaka tomuto foru sa mi lahsie bojuje so vselijakym skodcami, plesnami a pod. Dovolujem si vas velmi pekne poprosit o radu pri pestovani travnika. Asi na 3-mesacnom 5a travniku trava zmes na... celý příspěvek > |
 |
Da sa v tomto teple ucinne dosievat travnik?, 13.7.2010 Ahoj chcel by som poprosit o radu. zalozil som pred 2 mesiacmi novy travnik a mam par miest kde sa trava neujala. Ma zmysel v tomto teple tieto miesta dosiat, alebo treba pockat az nebude take teplo? Ujme sa mi trava? Mam automaticku zavlahu. Ak... celý příspěvek > |
 |
Po zalozeni noveho travniku sa mi objavuje mach, 5.7.2010 Ahoj zalozil som pred 2 mesiacmi novy travnik a zacina sa mi tam okrem buriny objavovat este zatial v malych davkach mach. Su to zatial len slabo viditelne stopy, ale ked sa pozries blizsie tak je to na malych stonkach vidiet.Neporadi este... celý příspěvek > |
 |
Co s touto plazivkou?, 5.7.2010 P.S: nema niekto skusenosti s herbicidom Grid, pisu ze je na Jezatku. Ci mi nespali aj ostatnu travu. |
 |