Příspěvky uživatele - 78.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako osetit podu pred siatim a sadenim proti burinam, 27.3.2012
tak som zasadil zemiaky, hrach a cibulu, predtym podu polial, po zasadeni postriekal Stompom, zarobil som si 7L postreku /7L vody a 50ml Stompu/, nasledne som tym postriekal plochy kde boli zasadene zemiaky, cibula... celý příspěvek >
Ako osetit podu pred siatim a sadenim proti burinam, 13.3.2012
ja som Stomp 330 kupil  v predajni Simon seeds.  250Ml balenie bolo najvacsie. Stale ale nechapem, ked priklad zasadim planty rajcin a paprik mam podu predtym 2 dni postriekat.  Ako je to u tekvic, kalerabu  uhoriek, cibule... celý příspěvek >
Ako pestovat Rukolu /Roketu/?, 13.3.2012
nemam este pockat aby tie rastlinky podrastli? Ved maju len dva listky. 
Ako pestovat Rukolu /Roketu/?, 13.3.2012 Obsahuje fotku
ahoj, vysial som si do hrantika pred tyzdnom semena Rukoly /Roketa/ a nadobu dal na okno. Po tyzdni mam uz celkom slusny porast, niektore rastlinky /zatial chvalabohu len malo/ale zacali polehavat. Aky je teraz postup mam vsetko nechat rast alebo to... celý příspěvek >
Da sa este teraz zparvit do pody granulovane hnojivo Veget?, 13.3.2012
ahoj chcel by som sa spytat podarilo sa mi vyhodne zohnat granulovane hnojivo Veget /vyrobca Biotika Slovenska Lupca/  . Je este cas ho teraz zapracovat do pody pred osiatim a zasadenim? Planujem pestovat klasicku korenovu zeleninu, uhorky,... celý příspěvek >
Ako osetit podu pred siatim a sadenim proti burinam, 5.3.2012
tak som si teda Stomp 330 kupil. Pisete ze pre lepsi ucinok treba vlhkost. Potreboval by som teda presne poradit ako to aplikujete? Mam zasiat semienka a potom zahradnym postrekovacom postriekat podu, alebo mam Stomp teda pouzit ked budu hlasit v... celý příspěvek >
Ako osetit podu pred siatim a sadenim proti burinam, 5.3.2012
dakujem za dobre rady ale pokryt celu zahradku foliou by bolo pre mna dost, financne narocne. S tou redkvickou v mrkve a petrzlene viem, o tom som pocul. Mna by skor ako som pisal zaujimalo nazor cloveka co takyto herbicid typu Stomp 330 pouziva... celý příspěvek >
Ako osetit podu pred siatim a sadenim proti burinam, 4.3.2012
ahoj mam na Zahori zahradku s piescitou podou, kde druhy rok pestujem zeleninu. Mam vsak dost velky problem s burinou a uz ma ten neustaly boj s jej nicenim v case sezony pre moj bolavy chrbat dost nici. Viem ze to nie je prave najekologickejsie... celý příspěvek >
Aku vhodnu, popinavu rajcinu na balkon?, 1.3.2012
tie rajcinky boli cervene a tahali sa po takej drevenej konstrukcii na terase
Aku vhodnu, popinavu rajcinu na balkon?, 1.3.2012
ahoj predminuly rok sa mi podarilo kupit v Baumaxe rajcinku v kochliku. Jednalo sa o nejaky, popinavy druh cervenej cherry rajciny, ktoru som zasadil ku drevenej konstrukcii ku stene po ktorej sa zacala mohutne tahat. Rajcinka cele leto mohutne... celý příspěvek >
Kde sa v Bratislave da kupit tato podlozka?, 1.3.2012 Obsahuje fotku
Myslim tuto podlozku mali rastlinky vlhkost.
Kde sa v Bratislave da kupit tato podlozka?, 1.3.2012
ahoj neporadi niekto chcel by som si vysiat semena do senmenacikov, potreboval by som vsak pod nich toto podlozku ako je na obrazku. Minuly rok som ju kupil v Carrefoure v Bratislave zmestilo sa tam 60 semenacikov, teraz mju len male. Neporadi niekto... celý příspěvek >
Treba tento muskat ostrihat?, 29.2.2012 Obsahuje fotku
ahoj mam klasicke muskaty neviem vsak ci ich teraz na jar ostrihat alebo nie?
Priprava riadku na sadenie uhoriek, 29.2.2012
dakujem za odpovede. Existuje nejaka odroda nakladaciek odolna proti polievaniu na list automatickou zavlahou?
Priprava riadku na sadenie uhoriek, 27.2.2012
dobry chcem sa spytat minuly rok som si pripravil hriadku na sadenie uhoriek tym ze som zapravil do nej mastalny hnoj. Ked chcem tento rok tiez sadit uhorky je treba to zasa nanovo spravit alebo zasadit do povodnej riadky?  Ake semena uhoriek... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika