Příspěvky uživatele - 231.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je tohle perenospora?, 24.7.2022
Tak to opravdu nejspíše byl sluneční úpal. Část hroznů byla zastíněna listím a ty byly v pořádku. Poté, co jsem po zbytek tropického počasí zakryl hrozny bílou záhonkovou textilií se neobjevil nový případ hnědé seschnuté bobule. Přišel jsem ovšem... celý příspěvek >
Pokácet či naroubovat?, 22.11.2021
Kvetou?
Černé větve - co je to za nemoc?, 25.7.2010
Ten Kuprikol na podzim zkusím - ten se aplikuje jen na postiženou větev - přímo na tu ránu? A co s tou černí, než to postříkám, mám ji před tím nějak oškrábat? Mám pocit, že ta čerň se tam objevila až když jsem provedl zimní řez a zbytek schnoucího... celý příspěvek >
Černé větve - co je to za nemoc?, 19.7.2010
Mladý strom jsem zkusil pohnojit, uvidím co to s ním udělá. Ne, v ruce mi nezůstal:) Jak tedy ošetřit starý strom?
Černé větve - co je to za nemoc?, 4.7.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, na zahradě mám asi 15letý stromek, který už druhý rok vypadá na umření, listy má zakrslé a vypadá jako by chtěl chtěl celý každou chvíli uschnout. Letos se na jedné z kosterních větví objevila černá skvrna. Druhý strom má asi padesát let... celý příspěvek >
55 let stara jablon - prorezani (foto) - je to moc?, 3.4.2009 Obsahuje fotku
Tedy jeste radeji prilozim fotku jak to vypadalo predtim. Kdyz jsem to prorezaval slo mi hlavne o to, aby pri silnych vetrech, ktere u nas posledni dobou vanou nedochazelo k lamani vetvi, myslim hlavne na podzim, kdyz jsou obtezkany jablky.  
55 let stara jablon - prorezani (foto) - je to moc?, 3.4.2009 Obsahuje fotku
Ahoj, mam na zahrade stare jablone, ktere nebyly spoustu let prorezavane. Jednu jsem cvicne prorezal, ale nevim jestli jsem to neudelal moc, viz prilozene foto. Dekuji za odpovedi.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika