|
Příspěvky uživatele - 231.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je tohle perenospora?, 24.7.2022 Tak to opravdu nejspíše byl sluneční úpal. Část hroznů byla zastíněna listím a ty byly v pořádku. Poté, co jsem po zbytek tropického počasí zakryl hrozny bílou záhonkovou textilií se neobjevil nový případ hnědé seschnuté bobule. Přišel jsem ovšem... celý příspěvek > |  | Pokácet či naroubovat?, 22.11.2021 Kvetou? |  |
|  | Černé větve - co je to za nemoc?, 25.7.2010 Ten Kuprikol na podzim zkusím - ten se aplikuje jen na postiženou větev - přímo na tu ránu? A co s tou černí, než to postříkám, mám ji před tím nějak oškrábat? Mám pocit, že ta čerň se tam objevila až když jsem provedl zimní řez a zbytek schnoucího... celý příspěvek > |  | Černé větve - co je to za nemoc?, 19.7.2010 Mladý strom jsem zkusil pohnojit, uvidím co to s ním udělá. Ne, v ruce mi nezůstal:)
Jak tedy ošetřit starý strom? |  | Černé větve - co je to za nemoc?, 4.7.2010  Dobrý den,
na zahradě mám asi 15letý stromek, který už druhý rok vypadá na umření, listy má zakrslé a vypadá jako by chtěl chtěl celý každou chvíli uschnout. Letos se na jedné z kosterních větví objevila černá skvrna. Druhý strom má asi padesát let... celý příspěvek > |  | 55 let stara jablon - prorezani (foto) - je to moc?, 3.4.2009  Tedy jeste radeji prilozim fotku jak to vypadalo predtim.
Kdyz jsem to prorezaval slo mi hlavne o to, aby pri silnych vetrech, ktere u nas posledni dobou vanou nedochazelo k lamani vetvi, myslim hlavne na podzim, kdyz jsou obtezkany jablky.
|  | 55 let stara jablon - prorezani (foto) - je to moc?, 3.4.2009  Ahoj,
mam na zahrade stare jablone, ktere nebyly spoustu let prorezavane. Jednu jsem cvicne prorezal, ale nevim jestli jsem to neudelal moc, viz prilozene foto.
Dekuji za odpovedi. |  |
 |
|
|
|