Příspěvky uživatele - 164.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je nutné kupovat benzinovou sekačku za 25 tisíc?, 24.5.2007
Děkuji velice za odpověď. K prodejci jen podotknu, že jsem na něj čekal 20 minut v průběhu pracovní doby u cedule přijdu hned a k ochotě již raději nic říkat ani nebudu.... Křovinořezem jsem začal proto, že pozemek byl skutečně několik let absolutně... celý příspěvek >
Děkuji za odpověď. Stromů je tam hodně a jsou tam i různé rybízy apod. O traktoru jsem abych se přiznal neuvažoval. Nebyl by třeba problém kvůli těm stromům,svažitosti a členitosti terénu? Jinak chození mi nevadí, alespoň si vyčistím hlavu... celý příspěvek >
Dobrý den, rozhoduji se nad koupí benzinové sekačky.  Mohl by mi někdo poradit? Pozemek cca 1800 m2, několik let neudržovaný, svažitý, nerovný. Z různých diskusí jsem vyrozuměl, že se mám poohlédnout po stroji s motorem Honda.... celý příspěvek >
Křovinořez Honda vs Dolmar, 22.5.2007
Dobrý den, rozhoduji se nad koupí křovinořezu mezi Honda UMK 435 U3E a Dolmar MS 340. Mohl by mi někdo poradit? Potřebuji křovinořez na pozemek cca 1800 m2, několik let neudržovaný, svažitý, nerovný, kde se kromě vysoké luční trávy a křovin, nachází... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika