|
Příspěvky uživatele - 158.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kosa, 30.6.2010 nenavážejte se do pána jen proto, že neumíte za 40 let dobře naklepat kosu. Samozřejmě, že to pitomost není a zkuste se zajet podívat za opravdovými sekáči. Není jich již mnoho, ale sečou v bílých košilích a žádné naklepávání pětkrát za den.
Zdravím... celý příspěvek > |  | Řez cypřišů, 8.6.2010 Dobrý den, pěstujeme 5.rokem cypřiše (modrozelené) jako živý plot, které jsou cca 1,6m vysoké. Můžete mi, prosím, poradit jak hluboko se mohou řezat boční výhony? Manžel boční výhony seříznul cca 40-50 cm a tvrdí mi, že je to stejně... celý příspěvek > |  |
|  | Karsit rider dream 135, 9.11.2009 nedávno jsem koupil tento starší stroj. Má jednoválcový motor Honda GXV390 - což je myslím profi. Můj dotaz se týká hydropřevodovky Peerless VST 205 - víte o ní někdo bližší informace - kdo ji vyrábí, na jakých jiných strojích je použita, vyrovná se... celý příspěvek > |  |
|
|
|