|
Příspěvky uživatele - 160.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nektarinka - poradí někdo?, 19.5.2009 Nevím to na 100%, ale myslím si, že broskev a nektarinka nesnášejí měďnaté postřiky na list.
Jaromír Jadrný |  | Jak spravne zastrihnout sazenici, 29.4.2009 Zalamování se nedělá podle toho jaký je měsíc v kalendáři.
J Jadrný |  |
|  | Jak spravne zastrihnout sazenici, 28.4.2009 Proboha,
proč necháváte tak dlouhé letorosty?
Vy nezalamujete?
Jaromír Jadrný |  | Proč broskvoně nekvetou?, 20.4.2009 Pane Skálo,
nemáte pravdu. Já řežu pouze po odplození - přelom srpna a září na hotovo. Mám každoročně bohatou sklizeň a samozřejmě musím dělat probírku. Můj známý stříhá v době květu a má stejné výsledky, ale větší spotřebu na postřiky. Není tedy... celý příspěvek > |  | Meruňka na balkoně, 26.3.2009 Souhlasím s panem Boštičkou.
J. Jadrný |  | Má to cenu?, 26.3.2009 NEMÁ,
jen byste se trápil.
J. Jadrný |  | Broskvoň v biozahradě, 13.2.2009 Prosím Vás, z čeho jste vydedukoval, že strom to nemocné listí shodil po Vaší specielní zálivce? Já mám broskve od r. 1990 a když jsem dříve kadeřavku neukočíroval, tak strom samozřejmě nemocné listí shodil sám, bez hnojení. Navíc si myslím, že... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|