|
Příspěvky uživatele - 178.7
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stavební povolení, 28.7.2009 Já jsem byl taky na SÚ. Došli jsme k tomu, že to vodní dílo není a spadá to pod stavební zákon. V tomto zákoně jsme podle daných parametrů s úřednicí nenašli nic, co by odpovídalo našim plánům. Stačila tedy ohláška. rok 2007 |  | Prirozena eliminace zab, 28.7.2009 zkuste jim tam postavit umělýho čápa, třeba si daj trochu pokoj. Je riziko, že na námluvy přijde skutečný čáp, ale o to líp. |  |
|  | Řasy v jezírku, 22.7.2009 to dazby (1) - xxx.xxx.37.94 (?), 19.7.2009 15:22
Je to 230m nad Baltem :-) Bez přítoku. S tím ohříváním nebo ochlazováním, myslím, že ochlazuje, vědecky jsem to nezkoumal. Každopádně to okysličuje. :-) |  | Zahradní koupací jezírko svépomocí, 16.7.2009 Nazdar bobři, Moje zkušenost je: Rada odborníka rozhodně do začátku ano. Něco lze svépomocí, na co se cítíte. Všechno dle rad odborníka. Na mém jezírku se vyřádili tito lidé: já přítelkyně mamka taťka bagrista soused 1 s traktorem soused 2 s... celý příspěvek > |  | Proti zamrzání jezírka, 13.7.2009 Ivano, nezlobte se, vím, že jsem to drsně napsal. Bohužel se nám zdálo, že ozvláštníme kopací biotop nějakou barevnou variací a dalším životem. Na dotaz, zda se tento typ ryb rozmnožuje, mi bylo řečeno, že v zajetí nikoliv.
Přítomnost ryb byla... celý příspěvek > |  | Šípatka - jak přezimovat?, 10.7.2009 Mám šípatky na mělčině, letos byla zima pořádná, a je to pohoda, nic nepomrzlo. Příroda si poradila sama. |  | Hnědý šlem na dně, 10.7.2009 V diskuzi "Řasa v jezírku" se píše o modré skalici. Vyzkoušel jsem, zbavil se vláknitých řas a i toho šlemu na hladině. Pokud to budete chtít zkusit, mrkněte na tu diskuzi, je tam doooost informací.
Od loni v parných dnech vzduchuji tak, že honím... celý příspěvek > |  | Proti zamrzání jezírka, 10.7.2009 Toto téma mě jaksi nechává chladným. Zamrzlé jezírko v zimě bez petek a podobných blbostí je krásné.
Jelikož jsem se chtěl zbavit ryb, nechal jsem jim to zamrznout a jaká byla zima :-). Na jaře, když roztál led, pustil jsem čerpadlo a první, kdo... celý příspěvek > |  | Řasy v jezírku, 10.7.2009 Zdravím bojovníky za čistou vodu!!!
Mám biotop, cca 66m3, 70m2, 1/3 plochy je koupací, hloubka 2m. Na řasy jsem použil loni chemii, letos se mi do toho moc nechtělo. Výsledek je nezaručený, drahý a krátkodobý.
Po přečtení různých diskuzí a... celý příspěvek > |  | Potůček - umístění plochých kamenů, 10.7.2009 kloním se k té mazanině z betonu. Ale jinak máme potůček vysypaný drobnými kameny 0-10cm, na tom pak velké kameny. Když jsme chtěli vodopád, museli jsme proud usměrnit, když jsme chtěli více vody, udělali jsme hráz z velkých kamenů.
Vzhledem k... celý příspěvek > |  |
|  | jezírko a legislativa, 29.1.2009 Hledal jsem dokonce s kastrální úřednicí, zda se na to vztahuje stavební zákon. nenašli jsme nic, takže to spravila ohláška. Hodně zdaru při stavbě.
PS: Sousedům ze širokého okolí se to moc líbí a chodí kolem na procházky. |  | trávy, 24.8.2007 Kolem jezírka plánujeme také trávy, v jednom místě však plánujeme vřesoviště. Tak snad někomu pro inspiraci. |  |
 |
|
|
|