Příspěvky uživatele - 178.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stavební povolení, 28.7.2009
Já jsem byl taky na SÚ. Došli jsme k tomu, že to vodní dílo není a spadá to pod stavební zákon. V tomto zákoně jsme podle daných parametrů s úřednicí nenašli nic, co by odpovídalo našim plánům. Stačila tedy ohláška. rok 2007
Prirozena eliminace zab, 28.7.2009
zkuste jim tam postavit umělýho čápa, třeba si daj trochu pokoj. Je riziko, že na námluvy přijde skutečný čáp, ale o to líp.
Řasy v jezírku, 22.7.2009
to dazby (1) - xxx.xxx.37.94 (?), 19.7.2009 15:22 Je to 230m nad Baltem :-) Bez přítoku. S tím ohříváním nebo ochlazováním, myslím, že ochlazuje, vědecky jsem to nezkoumal. Každopádně to okysličuje. :-)
Zahradní koupací jezírko svépomocí, 16.7.2009
Nazdar bobři, Moje zkušenost je: Rada odborníka rozhodně do začátku ano. Něco lze svépomocí, na co se cítíte. Všechno dle rad odborníka. Na mém jezírku se vyřádili tito lidé: já přítelkyně mamka taťka bagrista soused 1 s traktorem soused 2 s... celý příspěvek >
Proti zamrzání jezírka, 13.7.2009
Ivano, nezlobte se, vím, že jsem to drsně napsal. Bohužel se nám zdálo, že ozvláštníme kopací biotop nějakou barevnou variací a dalším životem. Na dotaz, zda se tento typ ryb rozmnožuje, mi bylo řečeno, že v zajetí nikoliv. Přítomnost ryb byla... celý příspěvek >
Šípatka - jak přezimovat?, 10.7.2009
Mám šípatky na mělčině, letos byla zima pořádná, a je to pohoda, nic nepomrzlo. Příroda si poradila sama.
Hnědý šlem na dně, 10.7.2009
V diskuzi "Řasa v jezírku" se píše o modré skalici. Vyzkoušel jsem, zbavil se vláknitých řas a i toho šlemu na hladině. Pokud to budete chtít zkusit, mrkněte na tu diskuzi, je tam doooost informací. Od loni v parných dnech vzduchuji tak, že honím... celý příspěvek >
Proti zamrzání jezírka, 10.7.2009
Toto téma mě jaksi nechává chladným. Zamrzlé jezírko v zimě bez petek a podobných blbostí je krásné. Jelikož jsem se chtěl zbavit ryb, nechal jsem jim to zamrznout a jaká byla zima :-). Na jaře, když roztál led, pustil jsem čerpadlo a první, kdo... celý příspěvek >
Řasy v jezírku, 10.7.2009
Zdravím bojovníky za čistou vodu!!! Mám biotop, cca 66m3, 70m2, 1/3 plochy je koupací, hloubka 2m. Na řasy jsem použil loni chemii, letos se mi do toho moc nechtělo. Výsledek je nezaručený, drahý a krátkodobý. Po přečtení různých diskuzí a... celý příspěvek >
Potůček - umístění plochých kamenů, 10.7.2009
kloním se k té mazanině z betonu. Ale jinak máme potůček vysypaný drobnými kameny 0-10cm, na tom pak velké kameny. Když jsme chtěli vodopád, museli jsme proud usměrnit, když jsme chtěli více vody, udělali jsme hráz z velkých kamenů. Vzhledem k... celý příspěvek >
jezírko a legislativa, 29.1.2009
Hledal jsem dokonce s kastrální úřednicí, zda se na to vztahuje stavební zákon. nenašli jsme nic, takže to spravila ohláška. Hodně zdaru při stavbě. PS: Sousedům ze širokého okolí se to moc líbí a chodí kolem na procházky.
trávy, 24.8.2007
Kolem jezírka plánujeme také trávy, v jednom místě však plánujeme vřesoviště. Tak snad někomu pro inspiraci.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika