Příspěvky uživatele - 3.247

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna LC 48 ve - zkušenosti, 29.6.2010
Taky zdravím, jak píši výše jako reakci na pana Váchu, husgvarnu mám 14 let k naprosté spokojenosti.Seču s ní pravidelně plochu až 3700 m2. Nyní už začala brát olej, takže jí používám jen na vysíkání horších míst. Koupil jsem si opět husgvarnu LC... celý příspěvek >
Husqvarna LC 48 ve - zkušenosti, 31.5.2010
Vážený pane, z toho co zde píšete jste asi viděl Husgvarnu z rychlíku a vlastníte max. nějakého Manfielda za tři tisíce. Já mám sekačku Husgvarna 14 let a sekám s ní plochu od 3 do 3500 m2.Nikdy se mi nestalo že se mi ucpe tubus nebo že nesbírá... celý příspěvek >
Husgvarna LC 53 Ee, 23.5.2010
Tak jsem sekačku v sobotu vyzkoušel a bez přehánění je to dělo. Sekal jsem poměrně mokrou trávu, koš se naplní k prasknutí, spokojen jsem i s regulátorem rychlosti a v neposlední řadě moc dobrá věc a to je startér. Vychytávek je tam víc, dobře se... celý příspěvek >
Husgvarna LC 53 Ee, 19.5.2010
Dobrý den, koupil jsem si tutu sekačku na radu odborníků, jedná se prý o velmi zdařilý výrobek fi. Husgvarna. V sobotu mi jí teprve přivezou, tak bych si rád přečetl nějaké zkušenosti s touto sekačkou, na co si mám dát pozor, čeho se vyvarovat a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika