Příspěvky uživatele - 14.185

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kroucení listů u rajčat - proč?, 8.5.2016
Rajčata pěstuji již několikátým rokem, ale letos poprvé se mi takto zkroutila. zrkoutily se některé již doma na parapetu, jsou zasazeny do kupovaného zahradnického substrátu bez jakéhokoliv hnojiva či postřiku. Teď jsou už týden ve folníku a nelepší... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 20.8.2010
Nevím, nejsem z těch, co by planě zkoušeli. Bejbino to není - má to plody velké jako pěst a pokud vím, tak bejbino má plody malé.
Odrůda rajčete, 18.8.2010 Obsahuje fotku
Pátram co je tohle za odrůdu rajčete. Rajče bylo vysoké přes 2 metry, bohužel silný vitr ho zlomil, tak zůstala tahle půlka. Rajčata jsou velmi velká a stále ještě nečervenají, jiné druhy už dávno zrají.
Choroba na rajčetech, 28.6.2010
No právě na plíseň bramborou to dle mého nevypadá. Tam to chytá více listů a postupně to dostane celá roslina, ale tady to dostane poslední list z celého listu a uvadne - pak seschne. Tak to pokračuje celé, až je celý list zvadlý a následně suchý. A... celý příspěvek >
Choroba na rajčetech, 28.6.2010
Byl jste rychlejší než já :) Už jsou tam i fotky.
Choroba na rajčetech, 28.6.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, objevila se mi na rajčatech nemoc, se kterou nevím co dělat. Na rostlinách postupně usychají listy. Začne jeden lístek na celém listu a postupně se přidávají další. Zbytek rostliny vypadá, že je v pořádku, ale postupně takto uschlé listy... celý příspěvek >
Paprika - deformacia listov, 5.6.2010
Dobrý den, mám podobný problém. Mám zasazené dvě papriky v 10ti litrovém kýblu. Jedna paprika má zdeformované listy podobně jako jsou na fotografii a jsou na ni i mšice. Na druhé je mšice anomálně, jinak je bez jakékoliv deformoce. Poraďtě co s tím... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika