Příspěvky uživatele - 64.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Schne od prostředka, 4.3.2011
Tak kořeny jsou zřejmě v pořádku, jsou bílé, pouze silné kořeny jsou nahnědlé. A bohužel i na větších listech se mi objevily rezavohnědé fleky. Zdenka
Vari Líza 60 - kdo má bubnovou sekačku, 22.8.2010
Jinak ještě s tou pákou, myslím že nemá smysl to řešit, je to pohldlné a na plyn stejně nesaháte jedete pořád na pracovní otáčky.Nehledě na to že zásahem přijdete o záruku! Jde všechno ale tohle je maximální blbost :-)) máte tam, sitič,vypínák a dvě... celý příspěvek >
Vari Líza 60 - kdo má bubnovou sekačku, 22.8.2010
Vlastním Vari Licinu s motorem Honda GCV 190..Maximální spokojenost,(a to nejen u mě, stačí pročíst forum nebo se poptat lidí co ji mají)zvládne opravdu hodně a ještě k tomu si moc nevezme.Pokud už je tráva opravdu Vysoká nebo hustá dáte si tam... celý příspěvek >
GCV 160 - otázka, 30.7.2010
Jak říkám, v porovnání se začátkem a dle toho na co jsem byl od předchozích sekaček naučen je to divné a podprůměrné... Dle mě nevýkonná, vybrující,nechytá jako dříve a po přidání plynu či nastartování začudí černě, v jakémkoli teplotním rozsahu...... celý příspěvek >
GCV 160 - otázka, 29.7.2010
a to je to co já právě taky nevím... kor když dneska je pro každého vše v pořádku i když není..Každopádně mě to celkem štve, začátek byl super, ale teď je to opravdu podprůměr... no asi mi neni moc co jak poradit.Každopádně vám Moc děkuji za ochotu
u mě připadají v ůvahu buď ten nůž, pokud teda mountfield prodává křivé nože..(nechci povídat hlouposti z neznalosti, ale vyvážený by snad měl být) a nebo ty otáčky pokud si motor po zajetí sedl a malinko se to pozměnilo přijde mi malinko slabší,... celý příspěvek >
Je to rok stará Stiga turbo combi 53 S/Honda GCV 160,dnes při čištění mě to celkem překvapilo, na můj vkus bych si troufl říci že je to celkem dost... Posledních pár hodin i tak divně Vybruje..   Chci se ujistit abych případně neříkal při... celý příspěvek >
Dobrý den chtěl jsem se zeptal zda je na tomto motoru normální pohyb klikové hřídele nahoru a dolu (svysle vůči normální poloze sekačky) díky
Jednoosák A. Grunder & Co. typ U3G, 12.7.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, poprosím zdejší znalce zda někdo neznáte tenhle Švýcarský stroj?
BDR 581SL Bella nebo Vari Lucina?, 28.6.2010
Každý má svojí pravdu, ovšem zůstaneme u dotazu na konkrétní stroje, tohle stejně vede jen ke sporům...
Ono co se týče toho Balcara, tak kdo má tak ví že dlouhodoběji použitelné není skoro nic, krom převodovky s koly, řidítky a možná valníček + kultivátor Kdo vzpomene například sekačku ať už želva1 či 2 nebo obracák a podobné nefungující... celý příspěvek >
Máte pravdu i když dle mě už Vari (hlavně co se týče těch jednoúčeláků)není tak robustní a bitelná.Nicméně se stále jedná o téměř nejlepší nářadí v této kategorii, jak s dostupností dílů tak se vším kolem... jak jsem se zmínil níže o Balcarovi tak s... celý příspěvek >
Stavím se za váš příspěvek, tak nějak bych to taky viděl s tím Dakrem. Osobně mě nějak ten B&S neoslovil, nepřekvapil ani nenadchnul... O GSV jsem zatím v této souvislosti neslyšel a v nabídkách pokud dobře koukám se zatím neoběvuje... Myslím... celý příspěvek >
Osobně jsem zakotvil na motorech Honda a jsem spokojen uvidímě časem, předchozí stroje s Brigsem a Vectorem se chovali o poznání hůře.. Ale je to o člověku a asi o oblibě atd... Vari sice už není tak ůplně vari ale říká mi to víc než Dakr a podobně... celý příspěvek >
Děkuji za reakci také zastávám tento názor, osobně mám Lucku kolega se se mnou pře že přeci na tom musí být vše lepší atd..jen chci aby si přečetl reakce více lidí když nevěří spokojnému majiteli, a třeba to i pomůže ostatním při rozhodování při... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika