|
Benzinová sekačka NGP SP514HW, 9.5.2010 No, nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, ale když už si to nakousl...
Asi tak jak píšeš.
Hecht je značka (firma Werco), která po celý zeměkouli shání různý výrobky a prodává je jako HECHT. Takže těch továren není 2, ale možná i 200 A mnohé... celý příspěvek > |
 |
Scheppach HL 800 - pripojenie na elektrinu, 9.5.2010 400V zásuvej je hodně typů. Vyfoť nebo vezmi s sebou svojí zásuvku a vyraž k prodejci, ať Ti prodá redukční kabel.
Nebo Ti ho (jako mně) za 5kilo CZK udělá jakejkoliv elektrikář |
 |
|
 |
Řetízková hlava, 8.5.2010 Já se o ní zajímal a bylo mi řečeno, že je to hodně nebezpečný a že kdyby to bylo dobrý, tak to má někdo z Ačkovejch výrobců jako orig. příslušenství. Což je taky pravda. Bo u nás to prodává nákej dědek přes net. A ani Ačkový značky, ani číňani to... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Hecht 132 - údržba, 6.5.2010 Chlapi, každej ať si to dělá jak chce, mně se osvědčilo toto
WDčko maže a právě že nelepí prach. Osobně teda používam jinou značku, ale je to to samý... Ale jak říkam, každej ať si dělá co uzná za vhodný.
Jenom Radku, bowden u číňana opravdu... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Hecht 132 - údržba, 5.5.2010 občas otevři sytič (ucpe vzduch a nejde tam bordel) a motor ofoukni kompresorem od nečistot.
Kup si v nějakým krámu se zahradní technikou vazelinu castrol v tubě na hlavy křoviňáků. Čas od času (2x za sezonu při rekreačním sečení) odšroubuj boční... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Hecht, 4.5.2010 Chlapi, tak to mizerný sbírání bylo skutečně špatným původním nožem. Teď jsem dal ten, co mi v servise doporučili - s křidélky.
Bomba! To je luft. Poklop nad košem mi to nadzvedávalo, tak jsem ho přetahnul gumicukem. Koš to tak naláduje, až se mi... celý příspěvek > |
 |
Benzinová sekačka NGP SP514HW, 3.5.2010 Být tebou, koupím raději v pořádným obchodě se servisem HECHT 546 pokud chceš levnou 5-6tis) a nebo 551(9-10tis) pokud chceš pořádnou sekačku.
Hecht je značka která tahá ze světa mašiny rozumný kvality a hlavně!!! má k nim servis a ND
Na... celý příspěvek > |
 |
Benzinová sekačka NGP SP514HW, 3.5.2010 3,5HP na 50cm záběr? A ještě mulčování? To tedy rozhodně není standardní výkon. Ne že by to nešlo, ale je to fakt na sekání každý týden. A to nesmí moc pršet
Podle toho co píšeš by mi tam skutečně vadil nízký výkon.
No a pak samozřejmě... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Hecht, 11.4.2010 je to možný... v dnešní době je stejně úplně jedno kde se co vyrábí.
Každopádně já měl na mysli srovnání motorů BS s čínskými kopiemi tuším Hondy, kterými jsou sekačky od Hechtu osazovány. Rozdíl v kvalitě tam byl značný, ale dnes nebo zítra už to... celý příspěvek > |
 |
Výběr křovinořezu, 6.4.2010 jde o to, čemu říkáte značka |
 |
|
 |
Sekačka Hecht, 6.4.2010 Druhá věc je, že na BS ty díly skoro nepotřebujete
Ne, beze srandy, mám HECHT s 6koňovým BS a jsem velmi spokojený. jen se mi nelíbí že mizerně sbírá. Tak mi na letošní sezonu můj prodejce prodal nový nůž "s křidélky" tak jsem... celý příspěvek > |
 |
40 let stará nafta, 1.4.2010 Na fóru dieselpower.cz se dočtete, jak jezdit na olej na smažení, na vyjetej z friťáku nebo na transformátorovej olej.
Takže 40let stará nafta asi nebude velkej problém :)
Starej dýzl kousne cokoli, do TDi PDi a HDi by to lil jen kaskadér |
 |
Sudove cerpadlo na polievanie zahrady, 29.3.2010 Mám zahradu v rovině a kostku na povrchu, takže by to mělo šlapat.
Díky za radu! |
 |
Sudove cerpadlo na polievanie zahrady, 29.3.2010 Můžu Vás poprosit ještě o info? Chystám se něco podobného pořídit. Potřebuju kropit z IBC kontejneru (kostky) trávník. Stačí tlak alespoň na to abych prstem na 1/2 hadici trošku vodu rozstříknul do malého "kropáčku"? |
 |
Habr, 28.3.2010 Taky moc děkuju za rady
Ještě Vás poprosím, chci habrový plot taky cca 2m do výšky.
1) za jak dlouho myslíte může dorůst?
2) jak široký je - tedy, jak daleko jej mám sázet od plaňkového plotu, abych jej zvládl stříhat.
3) jakým způsobem a... celý příspěvek > |
 |