Příspěvky uživatele - 165.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zanedbaná zahrada - co dělat?, 20.9.2009
zahrádka je plná kamenů, takže na skalku bude materiálu dost. je tam i skleník, takže si i něco vypěstuji. co ale chci řešit, je blbé umístění keřů - vše je halabala rozházené po celé zahráce. dají se přesadit túje? jsou asi 2m vysoké. pak taky... celý příspěvek >
Zanedbaná zahrada - co dělat?, 19.9.2009
ahoj! jsem úplný laik, ale vždycky jsem chtěla zahrádku. teď to vypadá, že ji konečně budu mít. je to zahrádka na rovině, asi z poloviny jí stíní vysoké stromy, na zahrádce je vysoký smrk a borovice, pár jabloní, třešeň a zarostlé keříky, kapradí, v... celý příspěvek >
Motory briggs stratton u zahradních traktorů, 13.9.2009
Kolega má Vanguard a já V-TWIN. Olejový filtr máme stejný, olej také stejný. Jenže jeho traktor byl o 30.000 Kč dražší.Moje spotřeba BS 22 HP V-TWIN na hodinu provozu traktoru při sekání je cca 2 litry. Nevím, kde někdo bere spotřebu 3,5 l/hod. Nádrž... celý příspěvek >
Elektrocentrála SH 1000 DX, 6.9.2009
Taky se dívám po elektrocentrále a mám vyhlédnuté HERON, jsou okolo 10.000 Kč. Jsem zvědav, co Vám tady poradí.
BS Intek PRO 65 OHV - info, 6.9.2009
Jde o motor BS, INTEK PRO 65, series 825. Na stránkách BS jste se špatně díval. Mám jej na malotraktoru r.v. 2008 a letos jsem si všiml, že se objevuje i na bubnových sekačkách. Najdete ho i na DAKR. Co se týče ceny těchto sekaček, tak jsou v... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht 143, 20.8.2009
Zatím se to neodvažuju pochválit, ale hanět to rozhodně nemůžu. Posekal jsem s tím s nožem zanedbanou zahradu 2100 m s trávou po pás, žádný problém nenastal. Dodanou strunovou hlavu jsem ještě ani nevyzkoušel, protože jsem místo ní zatím používal... celý příspěvek >
Sekačky od Mountfieldu, 23.6.2009
Minulý týden mi kolega v práci - administrátor- ukazoval notebook z Mountfieldu. Říkal, že to takový "aušus"zase není. Vypadá to sice jako hračka, ale funguje to slušně. Pro děti na seznámení s PC ideální. Největší nevýhoda je v tom, že to... celý příspěvek >
Čtyřnožové sečení u traktůrku Partner, 23.6.2009
Přečtěte si "zmanipulované" testy travních traktorků z 04/2008, kde výrobky koncernu Electrolux, kam patří i Partner úplně propadly. Honda ani Castel Garden nebo i AGS StarJet čtyři nože nemají a sečou OK. Na mulčování jsou jiné nože a... celý příspěvek >
Výměna olej. filtru po prvních 5 hodinách provozu motoru B, 23.6.2009
Právě proto, že v návodu není nic o výměně olejového filtru po prvních hodinách provozu, tak se ptám, jestli je potřeba ho také vyměnit. Zdá se mi to příliš brzy na tak krátkou dobu provozu.
Rajčata, papriky - preventivní postřik?, 28.5.2009
v obchodě mi zaujal výrobek Zdravé rajče, je to směs snad 3 různých postřiků (fungicidy myslím) jež by se měly dle doporučení aplikovat v různou dobu, první postřik myslím už na začátku června říkám si nač stahovat kalhoty, když brod je ještě... celý příspěvek >
Založení trávníku, 28.3.2009
Zdravím všechny milovníky hezké zahrady a hlavně ty zkušenější! Chtěla bych se zeptat zda nevadí, pokud vyseji trávník teď zjara a přijdou ještě mrazíky.. Nebo mám počkat až bude dlouhodobá předpověď přijatelnější? Děkuji za radu Lenka
Malotraktor - Vari IV nebo Dakr-RZS, 26.3.2009
Zdravím, Vari-Pony  nemá zpátečku. S naloženým vozíkem jen smutně zapláčete. Dobře to rozmyslete!!!
I toto je Mountfield, 5.3.2009
Všichni, kteří dávají delší "záruku" než je stanovena zákonem tj. 24 měsíců mají podmínky servisních prohlídek. Tak si zajišťují budoucí tržby. Včera jsem mluvil s kolegou, který má také některé výrobky od Mountfield a slouží mu jako mi... celý příspěvek >
sněhová fréza, 15.2.2009
V roce 2007 jsem koupil sněhovou frézu VeGa 551, motor (ZongShen) ZS 168FA.Použil jsem ji v roce 2007 jen jednou a v pohodě. Pak jsem ji na léto odstavil  - vypustil benzín a olej (plná syntetika 5W-40, podle návodu). V roce 2008... celý příspěvek >
Brill Crossover 102/16 H OHC, 12.2.2009
Taky jsem se zajímal o Brill, ale cenový rozdíl mezi Brill 102/16 a XT200HD byl 21.500 Kč. Pokud ještě stojí ten model Brillu 99.990 Kč, tak to bych se zajímal už o AGS StarJet 102/18 s motorem Vanguard. ND na AGS budou určitě levnější.Než jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika