|
Příspěvky uživatele - 101.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou ostružinu a malinu?, 13.9.2010 Dobrý den, poradíte mi, jak ostříhat beztrnou ostružinu? Někde jsem četla, že se mají ostříhat odplozené výhony a teď zase jiná informace, že se ostružiny stříhají celé až u země. Tak nevím, čemu mám věřit. Mám beztrnou ostružinu, která vloni měla... celý příspěvek > |  | Jaké ryby a kolik, 24.8.2010 Dobrý den, máme jezírko druhým rokem 15m3. Máme v něm od loňska 10 ostroretek (2 nepřežily zimu) a 5 zlatých línů. Vloni už měli líni mladé, kteří přežili zimu v pohodě, letos přibyli další. Ryby nekrmíme, mají dostatek potravy z rostlin a jsou velmi... celý příspěvek > |  |
|  | Jahody na textilní fólii, 10.8.2010 Dobrý den, mohu pohnojit granulovaným slepičím trusem? A za jak dlouho po pohnojení mohu zasadit rostlinky. Když dám posekanou trávu a na to folii, tak se to nezapaří a nezplesniví? Díky za odpověď. Lenka |  | Afrikány, 2.8.2010 jsem na tom úplně stejně, jediný truhlík, který vydržel je zavěšený 3m nad zemí na verandě. Jinak děs a hrůza, nepomohl sběr, posyp ani pivní nástrahy. Kromě afrikánů zmizely ještě jiřiny, lilie, ozdobné kopřivy, astry... |  | Vánoční kaktus, 26.7.2010 Dobrý den, jedná se o vánoční kaktus. Já sama mám čtyři rostliny, každou s jinou barvou květu. Po zmrzlých je jaždoročně dám ven do polostínu, přiměřeně zalévám, hnojím 1x za 14 dnů a kvetou 2x venku, potom ještě v listopadu a v únoru až březnu.... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit planého chmelu?, 25.6.2010 Dobrý den, nevím, jestli je to ještě aktuální, ale reaguji na příspěvek jak se zbavit chmele. Řešili jsme to samé, letos na jaře jsme museli krumpáčem vykopat celý kořenový bal co šel a pak jsme dvakrát postříkali Bofixem ty výhonky, které ještě... celý příspěvek > |  | Popínavka ke zdi, 25.6.2010 O podražci vím, že je vhodný spíše do polostínu až stínu než na sluníčko, tam prý dost trpí. |  | Popínavka ke zdi, 25.6.2010 Pardon, kvete. |  | Popínavka ke zdi, 25.6.2010 Co třeba trubač? Ten kveta celé léto. |  | Kdy přesadit pivoňku, 16.6.2010 Souhlasím, jen ještě poznámku- nedávat moc hluboko do země, jen těsně pod povrch. L. |  |
|  | Kana/dosna, 16.6.2010 Hurá hurá, včera večer jsem zjistila, že rostlinka vyrazila nový výhonek, tak teď budu hlídat a sbírat a sbírat... Lenka |  | Jiřiny a slimáci, 16.6.2010 Občas k nám zajde sousedovic kočka, tak to nebudu riskovat. Posledních pár dnů sbírám každý večer ... jako tělocvik dobrý. Snad to přinese nějaký efekt. |  | Jaké rybky?, 16.6.2010 Já teda blondýna jsem, ale zkusím poradit. Na internetu jsem si našla prodejce ryb do jezírek (super hyper markety nabízejí rybky do akvárií) podle regionu a koupili jsme tam kromě ryb i vodní rostliny. Lenka |  | Jiřiny a slimáci, 16.6.2010 ... a ten Vanish nevadí rostlinám? Měla bych trochu strach. Dvorek ani perličky nemám, stačí mi rostlinky, o zvířátkách neuvažuji. Lenka |  | Kana/dosna, 15.6.2010 Milá Dano, taky jsem letos zakoupila hlízu kany, čekala, až vyleze, jenže slimáci byli rychlejší a tak mám jen ožraný koneček a nezbývá, než počkat na příští jaro a zkusit to znova. Lenka |  |
 |
|
|
|