|
Příspěvky uživatele - 194.24
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zpracovat nadbytek salátových okurek, 10.8.2014 já rozdám, ale i ráda z nich dělám policejní čalamádu.
jsou k nerozeznání od nakladaček..podotýkám, že pěstuji skleníkové Minisprint F1
|  | Sazenice jahodníku v sadbovačích, 1.8.2014 ano, přesně tak to dělám u vybraných odr.,ale chtěla jsem ozdravit i nové odrůdy |  |
|  | Sladkaja děvočka?, 1.8.2014 no já jsem loni kupovala u Estonců 4 odrůdy, a opravdu je v tom chaoz, ani devočku nepoznávám.Torquay je barvy rubínové, nestejnoměrné plody, ale výborné chuti, takže fakt nevím, co vlastně pěstuju..jenže kde vzít semínka, která jsou zaručená? |  | Sazenice jahodníku v sadbovačích, 1.8.2014 Taky se chystám založit nový záhon, a zvažuju frigo sadbu..kde je nejlepší ji objednat? |  | Rajčata mne překvapují, 31.7.2014 moc pěkné |  | Jaké odrůdy malin a ostružin?, 29.7.2014 Děkuji za informaci.. |  | Ostružina se zbláznila, 28.7.2014 Reuben jsem koupila loni ve školkách Litomyšl |  | Jaké odrůdy malin a ostružin?, 28.7.2014 máte velmi pěkné rostliny, z jakého zdroje, prosím, máte HIMBO TOP?, chtěla bych vysadit taky |  | Obří salát. okurky, 24.7.2014 Dobrý den, na trhu jsem viděla okurky velikostí kabaček..tm. zelené hrbol. povrch, veliké..na můj dotaz prodejce řekl, že nemají název, jen čísla a že jsou z Dánska..slyšel někdo o nich? |  | Rajčata mne překvapují, 24.7.2014 úžasné, taky mně zajímá.odkud máte semínka těchto odr. a co když vytrvale prší..ta sláma..? Takže zasadíte rostliny a rozprostřete slámu..a nic více? |  |
|  | Pestovani kanadskych boruvek trvale v nadobach, 15.7.2014 krása, jakou to máte odrůdu? |  | Roubování okurek na tykev 2014, 16.4.2014 to je dobrý nápad... chystám se roubovat, ale dost mně zarazila poznámka o změněné chuti okurek..taky mám nejraději Minisprint pro její perfektní chuť..
podnož mám Sprinter..má někdo zkušenosti s vlivem podnože na chuť? |  | Nejchutnější rajčata, 15.4.2014 Taky jsem loni použila semena z kupovaných a letos zase mám..vynikající, úrodné |  | Okurkové mini melounky aneb cucamelons, 19.2.2014 něco takového jsem měla, Mexická okurka..ale plody tak malinkaté, že třešeň je obr plod..pokud myslíme totéž..odkud Vám došly? |  | Nejtěžší rajče, 13.8.2013 Beefmaster mi velice chutná, má sice prapodivné tvary někdy, ale jemnou slupku a je výborný na chleba s máslem |  |
 |
|
|
|