|
Příspěvky uživatele - 248.175
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vinná réva málo kvete, 25.6.2010 Tak to jste mi uklidnil, už jsem si myslel, že je chyba ve mně. Se zimou a mrazem nic neudělám... |  | Vinná réva málo kvete, 25.6.2010 Děkuji za zprávu, jsem rád, že to bylo spíš mrazem, krutou zimou, snad ty příští budou nermálnější. Je fakt, že některá spící očka se teprve teď probouzejí a začínají rašit...
V.M. |  |
|  | Vinná réva málo kvete, 25.6.2010 Moc děkuji za radu, přihnojím fosforečným hnojivem během příštího víkendu. Není snad pozdě.
Ale asi to bylo i mrazem, na Mělníku byl i -25st.C...
Ještě jednou děkuji. |  | Vinná réva málo kvete, 24.6.2010 Mám malou vinici na Mělníku. Letos mi hodně málo kvete, čím to může být?
Snad ji řežu dobře, na loňském letorostu z předloňského očka nechávám 8-10 nových oček, ostatní odstříhám. Z těchto oček mi v průměru vyraší 50% do nových letorostů, a i z... celý příspěvek > |  |
|
|
|