Příspěvky uživatele - 166.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 10.8.2010
To můžeš Luboši ukončit, on sem stejně za pár týdnů někdo dá vlákno s tím samým, aké su nebo jaké jsou OM, kupovat nekupovat, vydrží nevydrží... nestačí mu vidět provedení, úroveň plastů, provedení páky brzdy-jednou podepřená, výkon 2,5 Kw u... celý příspěvek >
Lepsia hobby retazova pila , 28.7.2010
Určitě stihl nebo dolmar, jak to píše nahoře JS, při správném mazání to bude běh na dlouhou trať.
Olej do Stihlu, 28.6.2010
Když ten olej neznáte, tak bych ho asi opět někomu daroval, třeba do vari či simsona. Obojí točí třetinu toho co pila. Jinak ten prosint je OK, používám trvale do kosy OM a pily Solo, roky bez potíží a snižování výkonu. Vždy dodržuji ČERSTVOU směs 2... celý příspěvek >
2-takt vs. 4-takt, 24.6.2010
Připojil bych se k názoru J.S., já bych osobně výkonnější tzv. áčkový dvoutakt na sečení trávy a strunu. S tou se dá "mydlit" na zahradě všechno a jde to od ruky, s poloaut. hlavou pohoda. S nástrojem to je pořád o broušení a pak při... celý příspěvek >
Kolko paliva spali motorova kosacka a aku znacku si vybrat?, 21.5.2010
A kolko by myla spaliť? Vždyť to na těch pár metrů nemá smysl řešit, kupte si nějakou značku jánevím stihl, HQ, dolmar nebo solo, možná partner v příslušné kategorii, pro vás zřejmě hoby, na 2 mm strunu, abyste měl u toho servis, oleomack taky dobře... celý příspěvek >
Převodovka DSK 317 - protáčení hřídele, 27.4.2010
Dobrý den, tak to bylo právě tohle, přišel jsem na to podle náznaku sváru na tom šestihranu, dík za příspěvek, aspoň vím, že se to může stát a budiž to poučením pro ostatní, já z toho měl chvíli docela nervy. Ten šestihran zalézal do kola. Vařit to... celý příspěvek >
Idealni pila pro pilneho chalupare, 28.4.2009
Pokud vezmete solo 650 nebo jak vám tu radí 651, rozhodně nebudete muset kupovat po 4 letech novou pilu, jsou to vymakané a lehké pily. Ergonomicky jsou na tom podle mě líp než stihl, ta 651 rohodně. Stihl na mě působí alespoň v této cenové kategorii... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika