Příspěvky uživatele - 248.85

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pár bylin k identifikaci (2), 23.6.2010
já si myslím že 5 obrázek je šalvěj a poslední hrachor...
Nerozkvetlá pivoňka, 20.6.2010
Dobrý den, mě se stalo to samé letos, nasadila pivonka spoustu květů, které pak začly osychat až opadlya a tak jsem se na ni těšila.Doufám že příští rok bude lepší počasí a vykvete, snad to bylo tím deštěm.
Směs nízkých trvalek, 17.6.2010
Dobrý den, tak to je i můj případ, loni jsem také koupila směs nízkých trvalek a letos mě vykvetlo hodně poměnek, ale jsou to dvouletky, tak jsem je po odkvětu nechala, aby se vysemenily a až poté jsem je celé zlikvidovala, podle ostatních prý se... celý příspěvek >
Kdy přesadit pivoňku, 16.6.2010
Dobrý den, já také sháněla nějaké informace o přesazení pivoněk, potřebovala jsem ji přesadit a když se nepřesadí před rašením, tak se to obvykle dělá na konci srpna až začátkem září.Prý je to nejvhodnější doba na přesazení pivoněk, tak to udělám tak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika