|
Mráz, 6.5.2011 u nás -Praha západ zmrzly nejenom sazenice na záhonu ale listy na ořechu zčernaly ve výšce asi 6 m tedy žádné přízemní mrazíky ale pořádný mráz a co u vás? |
 |
Prosím kdo zná tuto "bylinu", 3.5.2011 myslím že je to fenykl |
 |
|
 |
Co vám právě kvete a raší, 16.4.2011  nejkrásněji te kvetou tulipány |
 |
Žáby, 13.4.2011 V jezírku se mi objevila žabí vajíčka na netu jsem se dočetla, že pulci jedí řasy a vyčistí jezírko lépe než chemie |
 |
Co vám právě kvete a raší, 1.4.2011  kvetou narcisy, tulipánky,čemeříce... |
 |
Řebčík královský, 24.3.2011 řebčíky mám už asi 5 cm velké, mám je na zahradě už mnoho let rozrůstají se a každým rokem krásně kvetou, nehnojím je, zem je kamenitá žádná kvalita ale asi jim to vyhovuje |
 |
Neznáte někdo mou pokojovou rostlinu?, 24.2.2011 prohlédla jsem knihy o pokojových rostlinách a nemohla by to být-Globba atrosanguinea nebo jiná Globba...-zkuste se podívat na obrázky na google jestli to nebude ta vaše květina |
 |
Nevyzkoušené cibuloviny, 18.2.2011 koupila jsem si tyto cibuloviny Nerine alba, Ornithogalum Saundersiae, Lycoris Aurea ještě jsem je nezkoušela pěstovat-máte s nimi nějaké zkušenosti? |
 |
Číhání na jaro, 6.2.2011  tak co už vám něco kvete? To je moje- První jarní kvítí-talovíny |
 |
Begonie, 2.2.2011 každý rok přezimuji hlízy begonii ve sklepě koncem února vyndám suché hlízy dám je narašit na rašelinu a mírně zalévám, po zmrzlých je dám ven a celou sezonu krásně kvetou.Včera jsem si na ně vzpomněla a šla se na ně do sklepa podívat a zjistila jsem... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pochlubte se svoji zahrádkou, 12.12.2010 to stříháte takhle pěkně sám |
 |
Hyacinty kvetou ted, co delat?, 14.11.2010 já jsem dnes viděla kvést petrklíče |
 |
Slunečnice, 10.11.2010  sezona letniček skončila ale ještě poslouží jako krmítko pro hladové sýkorky |
 |
Zázraky v zahradě, 3.11.2010  poslední kytičky |
 |
Krásky léta, 29.10.2010  nocenka |
 |