Příspěvky uživatele - 244.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Schnouci travnik, 9.7.2010
vodu a zalévat. ideální ráno večer. nebo aspoň jednou za tři dny a pořádně. z hnojivem se to nesmí přehánět. radši méně než více. je to tak.
Betonový bazén, vykachličkovaný s přelivovým žlábkem, 8.7.2010
mě se ale obkladačky líběj hlavně z hlediska designu. astatní ať už nátěr nebo fólie mě neláká.
Založení trávníku, 3.7.2010
ano to se omlouvám.. myslel jsem bofix. roundup bych prostě nedoporučoval. z toho co mam odzkoušeno se nemusí vše hubit a stačí jen průbežně odplevelit. jako guru si připadám když se člověk musí tak věnovat banalitě jako je trávník a tolik se toho... celý příspěvek >
Založení trávníku, 3.7.2010
zdravím, před dvěma lety jsem jako naprostý laik zakládal trávník - respektive obnovoval starý, který byl plný plevele a mechu. byla to naprostá tragedie. dnes bych řekl jsem skoro trávníkový guru a mam teď okolo baráku něco co by mi mohli... celý příspěvek >
Betonový bazén, vykachličkovaný s přelivovým žlábkem, 25.6.2010
zdravim, zajímám se o to samé i když ne v tak velkém provedení. informace též uvítám. zkuste se zatím mrknout sem
Rozmetací a sypací vozíky, 22.6.2010
osivo se dá v pohodě rozházet rukou. hnojivo rozhodně vozíkem a nastavit na meší dávkování. po prvních týdnech jsem ymslel že ho vyhodím ale musí se s tím člověk naučit zacházet. pak je to rychlejší, pohodlnější a rozhodně rovnoměrnější hnojení než... celý příspěvek >
Dlouhodobé hnojivo, 29.8.2009
zdravím, založil jsem si celkem fajn trávník za pomocí rad hlavně odsud. je to cca 400m2 zahrada. právě řeším dilema ohledně hnojiva. chci koupit nějaký větší balení kolem těch 25kg a chci něco kvalitního s tak dvou měsíční učinností. jaký máte... celý příspěvek >
Rozmetací a sypací vozíky, 12.7.2009
Zdravím, můj problém je, že jsem koupil balení na obnovu trávníků od wolf garten.. sypací vozák mam od gardeny.. jak dávkovat na stupnici taky netuším. v návodech ani na internetu se nic o g na m2 nepíše.. má někdo nějaký tip?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika