Příspěvky uživatele - 6.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušňová a hlohová podnož - jaká?, 26.8.2010
Podle Vachůnových skript: Pod kdouloň: Kdouloň, hrušeň, hloh. Pod mišpuli: mišpuli, jeřáb, hloh, kdouli Pod jeřáb a aronii: jeřáb obecný. Co se používá pod muchovník netuším. V Brně jsem viděl v uličním stromořadí amelanchiery na Sorbusu x... celý příspěvek >
Hrušňová a hlohová podnož - jaká?, 25.8.2010
Nemůžete být komkrétnější. Co chcete množit? Kdouloně, mišpule, hlohy, amelanchiery... Obecné rady jsou k ničemu. Myslím, že čistá hrušeň polnička se v Čr nenajde. Přesto jistě bude v nabídce některých lesních školek.
Sloupcovité jabloně, 23.8.2010
Podívejte se zde. Vlevo máte okénko, ve kterém vyhledáte diskusi na vaše téma. Napíšete tam třeba sloupovité jabloně, cats ap. Pokud se Vám podařilo olámat obrost, nový už nevyroste. V tom případě bude nejlepší v předjaří seříznout stromek do... celý příspěvek >
Řehtáč soudkovitý?, 19.8.2010
Zlatý soudek - (dle Vaňka LP3) Varieta Řehtáče soudkovitého. Zraje v srpnu a září po čtyřech týdnech pozbývá chuti vůně a barvy. Jak psal MUDr. Vysloužil, vypadá podobně, akorát v době výstav ovoce už má základní barvu bílou - je za zenitem. O... celý příspěvek >
Pěstování jabloní, 18.8.2010
Nemyslím si, že je pozdě na letní řez. Spíš bych řekl že na něj je ještě brzo. Řez za vegetace u jabloní má smysl: 1. V době květu Oslabíte tím růst a neořežete si násadu, když neumíte rozlišit květní pupen. Je to dobré u jabloní s nejistou... celý příspěvek >
Řehtáč soudkovitý?, 15.8.2010
Goldprinz Pochází z Holštýnska. Materiálů k této odrůdě v NJ najdete na internetu dost.
Podle Vaňka zraje Soudek zlatý narozdíl od řehtáče v srpnu.
Co třeba Soudek zlatý.  Ještě jsem našel Williamsovo a Safstaholm. Soudkovité tvary měly často Mičurinovi výpěstky. Přikláním se ale k tomu Soudku zlatému. Je ale fakt, žena fotkách je spíš zelený...
Očkování, 14.8.2010
Vlk je dost nejednoznačný pojem. Já chápu vlky jako zmlazující výhony vyrůstající ze starého dřeva. takže ze spících pupenů. V případě školkařských matečnic vyrůstají výhony z mladého dřeva. Matečný strom by měl zaplodit, aby bylo možné ověřit... celý příspěvek >
Očkování - detail, 14.8.2010
Takový ten pinďourek co zůstal na dřevě je právě ten kužílek, který měl v očku zůstat. Neříkám, že se nepřihojí. Kůra určitě. očko tak na 50%.Zkuste řezat tenčí očka. Jinak souhlasím s panem Vysloužilem. pokud zůstane tenká vrstvička dřeva, nic se... celý příspěvek >
Red Melba nebo Mantet?, 10.8.2010
Myslím, že to co navrhujete je slepá ulička sovětského výzkumu.
Rosana, Rozela, 6.8.2010
Ten Topaz bude prťavej. Upřednostnil bych před ním Rubinolu. MM106 není příliš vzrůstná podnož. Je tak na zákrsek či čtvrtkmen.
Stará (ne)známá jablon, 6.8.2010 Obsahuje fotku
Posílám nějaké fotky Krasokvětu. Foceno 14.11. 2009
Physalis ze seminek, 2.8.2010
Ta nejedlá je jedlá a je podstatně chutnější než ty kulturní. Jen ta velikost. Měli jsme ve škole několik kulturních odrůd a jíst se to fakt nedalo.
Proč rezaví thuje?, 24.7.2010
Tak mě ten stromek odumřel již úplně, letos je to druhý.Není na něm žádná známka napadení, během tří týdnu je takto zlikvidován.Připadá mi to jako kdyby ho někdo záměrně likvidoval Roundapem.Budu ho muset vykopat, na jeho místo zasadím nový a příští... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika