|
Příspěvky uživatele - 202.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problémy s křovinořezem HQ, 21.6.2010 Pilu mám již pár let. Je to HQ 353 a nařezala toho poměrně hodně.
S tou jsem spokojen. Žádné problémy. |  | Problémy s křovinořezem HQ, 21.6.2010 Ne, ne neměl. Benzín byl v kanistru max. měsíc. Navíc jsem s ním třepal. Poté ho použil i do motorové pily HQ a prořezal 3 nádrže...:-( |  |
|  | Problémy s křovinořezem HQ, 21.6.2010 Je mi jasné, že jsem ve špatné pozici. Motor prý celý rozebrali, ale jinou závadu nenašli. Hlavně měli křoviňák ještě v prodejně vyzkoušet. Mají to i ve stanovách a neprovedli to. Což sami přiznali, že může být problém, protož je to jejich povinnost.... celý příspěvek > |  | Problémy s křovinořezem HQ, 21.6.2010 Dobrý den, rád bych Vás požádal o radu.
Zakoupil jsme křovinožez HQ 333R. Křovinořez jsme přivezl zabalený, v prodejně nevyzkoušený. Když jsem ho dal dohromady, tak se během prvních 10 min. sekání začal dusit, nešel do otáček, poté nešel ani... celý příspěvek > |  |
|
|
|