Příspěvky uživatele - 18.116

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žluté slivoně, 24.6.2010
Pravá belica je vzácnosť, zničila ju šárka... Sused zo zrniečok pestuje oskoruše... má asi 50-60 malilinkých sadeničiek... neviem, kedy to chce vysadiť von, ale bojim sa, že ak to dá, neprežiju zimu...
Japonská slivka, 24.6.2010
Mala by to byť odroda Vanier... a opeľovač... v okolí má ešte jednu japonskú slivku Shiro, Althanovu ringlotu, Zelenú ringlotu (ktorá mi vôbec nechce rodiť), Stanley, Čačansku lepoticu... + v okolí cca 50 metrov asi 30 starých sliviek chytených... celý příspěvek >
Mám ju - šarku, 21.6.2010
Súhlas...20 metrov v susednej záhrade je cca 50 starých sliviek... tipnite si koľko je bez šárky... ale správny výsledok nezistím, tam je hotová džungľa...
Mlada třešen odchází, 20.6.2010
Aké máte skúsenosti? Prežije?
Japonská slivka, 20.6.2010 Obsahuje fotku
Nasadené má pekne... predminulý rok sadená, vlani mala asi 5 plodov, chuťove fajn...len ten tvar, musím sa rozhodnúť, čo s ním...
Mám ju - šarku, 20.6.2010 Obsahuje fotku
...šárku... ako vidíte podľa listov. Ale čítal som kedysi článok, že pokiaľ sa zmierime s tým, že úrody budú cca o 30% nižšie a cukornatosť takisto, môžeme slivky napadnuté šárkou pestovať ďalej. Pokles úrodnosti neviem vyhodnotiť, ale sladké boli... celý příspěvek >
Mlada třešen odchází, 15.6.2010 Obsahuje fotku
Mám to tiež na mladej čerešni... škoda..už krásne rodila... listy žlté ako na jeseň...plody v priebehu 3 dní prešli z naružovelej farby do farby červenej zrelosti... ale samozrejme scrvknuté... zaujímalo by ma, či má šancu prežiť...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika