|
Příspěvky uživatele - 18.116
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Žluté slivoně, 24.6.2010 Pravá belica je vzácnosť, zničila ju šárka...
Sused zo zrniečok pestuje oskoruše... má asi 50-60 malilinkých sadeničiek... neviem, kedy to chce vysadiť von, ale bojim sa, že ak to dá, neprežiju zimu... |  | Japonská slivka, 24.6.2010 Mala by to byť odroda Vanier... a opeľovač... v okolí má ešte jednu japonskú slivku Shiro, Althanovu ringlotu, Zelenú ringlotu (ktorá mi vôbec nechce rodiť), Stanley, Čačansku lepoticu... + v okolí cca 50 metrov asi 30 starých sliviek chytených... celý příspěvek > |  |
|  | Mám ju - šarku, 21.6.2010 Súhlas...20 metrov v susednej záhrade je cca 50 starých sliviek... tipnite si koľko je bez šárky... ale správny výsledok nezistím, tam je hotová džungľa... |  | Mlada třešen odchází, 20.6.2010 Aké máte skúsenosti? Prežije? |  | Japonská slivka, 20.6.2010  Nasadené má pekne... predminulý rok sadená, vlani mala asi 5 plodov, chuťove fajn...len ten tvar, musím sa rozhodnúť, čo s ním... |  | Mám ju - šarku, 20.6.2010  ...šárku... ako vidíte podľa listov. Ale čítal som kedysi článok, že pokiaľ sa zmierime s tým, že úrody budú cca o 30% nižšie a cukornatosť takisto, môžeme slivky napadnuté šárkou pestovať ďalej. Pokles úrodnosti neviem vyhodnotiť, ale sladké boli... celý příspěvek > |  | Mlada třešen odchází, 15.6.2010  Mám to tiež na mladej čerešni... škoda..už krásne rodila... listy žlté ako na jeseň...plody v priebehu 3 dní prešli z naružovelej farby do farby červenej zrelosti... ale samozrejme scrvknuté... zaujímalo by ma, či má šancu prežiť... |  |
 |
|
|
|