|
Živý plot - buk nebo habr?, 12.3.2010 buk i habr srnám chutná zkusila bych dřištál je pichlavý ten by srnám nemusel chutnat a na podzim má krásné červené plody jak korálky Dana |
 |
Krokusy, 12.3.2010 jestli už vám kvetou tak do velikonoc už budou odkvetlé normálně jsou krokusy velice otužilé květinky ale protože vám vykvetly doma tak jsou zchoulostivělé a bylo by lepší aby dokvetly někde na verandě a poto je teprve zasadte do zahrádky |
 |
|
 |
Antištěk - máte zkušenost?, 12.3.2010 myslela jsem si že stránka chováme je pro lidi kteří mají rádí zvířata a tedy i psy ale když tady čtu diskusi o antíštěku tak z toho mám spíš pocit že je to stránka pro lidi co by udělali ze psů otroky a ne společníky a kamarády |
 |
Antištěk - máte zkušenost?, 12.3.2010 máte pravdu že pila je pila a pokud budu řezat v hodinách povolených obecním úřadem.tak at se vám to bude líbit nebo ne tak vám bude cirkulárka zpívat pod okny nekdo topí elektrikou nepotřebuje řezat dřevo a nekdo topí drevem a tak řeže, a jinak... celý příspěvek > |
 |
Knížka pro zahrádkáře, 10.3.2010 Rok na naší zahradě, autor Radoslav Šrot, vydalo Ottovo nakladatelství , fotky i kresby jsou od českých autorů je moc pěkná.Dana |
 |
Časopis o zahradě, 9.3.2010 doporučuji časopis Knihovníčka Zahrada je to měsíčník, moc hezký časopis- a je opravdu ryze český. Dana |
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 9.3.2010 dnes bylo -11 ted je -2 ale jaro to nevzdává na sluníčku už místy opět odtál sníh a v poledne byly včera talovíny otevřené a koukala jsem jak vykukují zase sněženky a krokusy Dana |
 |
Mulč z posekané trávy, 6.3.2010 obsypávám už několik let keře rododendronů posekanou trávou.nedávám velké vrstvy a protože sekám trávu tak jednou týdně předchozí vrstva proschne a opět přidám další, plevel neprorůstá, vlhkost to pěkně drží a to se rodendronům líbí a nemusím kupovat... celý příspěvek > |
 |
Číhání na jaro, 6.3.2010 jaro už bylo minulý týden ted už je zase zpátky zima.sněženky a talovínky zmizeli připravte si zase hrabla |
 |
Gazánie a jejich péče, 6.3.2010 koupila jsem si semínka gazanií a protože si většinou koupím pár hotových sazeniček tak se mi rada že klíčí na světle zrovna hodí kdybych to ted nečetla tak bych je klasicky zasypala zemí Dana |
 |
|
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 6.3.2010 tak to minulý týden vypadalo jako definivní jaro udělala jsem si truhlíčky s primulkami obdivovala jsem sněženky a talovíny a na ořechu vyzpěvovali špačkové tak jsem si říkala když už jsou tady špačci tak jim ta předpověd nemůže vyjít ale bohužel... celý příspěvek > |
 |
Poradíte, co je to za kytku?, 4.3.2010 nocenka -. latinsky´-MIrabilis jalapa .Dana |
 |
Antištěk - máte zkušenost?, 3.3.2010 pes je pes a proto štěká kdyby uměl zpívat tak by vám třeba zapěl.Nechápu proč se lidé stěhují na vesnici když jim vadí zvířata. |
 |
Sousedka klepna, 3.3.2010 tak si to tak neberte asi se jenom nudí, asi je to její koníček někdo sbírá známky jiný drby.mě zase vadí když si v létě v podvečer sednu na zahradu chci užívat ticha a klidu a poslouchat maximálně cvrčky a koukat na hvězdičky a z jedné... celý příspěvek > |
 |
Zahradnictví Najmanovi, 3.3.2010 Mám od Najmanových několik azalek a rododendronů sazenice byly sice malé ale velice levné, po pěti letech jsou z nich krásné keře mám radost z každého poupěte.Není to pro ty kteří chtějí mít zahradu hned vzrostlou a hotovou . Dana |
 |