Příspěvky uživatele - 19.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 1.3.2010
vysela jsem do mističky semínka kytiček.-hvězdnice alpská byly jako příloha v časopisu receptář.Na zahradě jsem posbírala všechno co nám náš pejsek nadělil na trávník a ted když sníh roztál tak to všechno vykouklo také jsem ostříhala suché květy... celý příspěvek >
Co mám za květinku, 1.3.2010
hledala jsem v encyklopedii a podle fotky mi to přijde jako Clarkia, Brilant "-česky lokanka ale nejde mi k tomu že vypadá jako liana tak nevím Dana
Jaké letničky do stínu, 1.3.2010
Do stínu jsou nejvhodnější Impatiens Walleriana netýkavka-sultánka také se ji říká lidově pilná Lízínka ten název je od toho že celé léto je obalená květy je nenáročná a ve stínu se jí dobře daří.Mám s sí moc dobré zkušenosti je to moje oblíbená... celý příspěvek >
Co z toho vyroste?, 1.3.2010
na druhém obrázku je denivka a ten první si myslím že by to mohl být okrasný česnek   Dana
Tulipány - dají se vysadit ještě teď?, 1.3.2010
určitě je zasadte ted už je zem rozmrzlá, já už jsem také jednou sázela cibulky do rozmrzlé půdy v lednu a dopadlo to dobře vsechno vykvetlo   Dana
Wistarie, 1.3.2010
ano ze semene kvete až tak po pěti letech, já jsem si ji koupila na zahrádkářské výstavě s tím že že to není semenáč a že mi pokvete již příští rok vykvetla po šesti letech když už jsem ani nedoufala že se někdy dočkám Dana
Rašící cibule, 1.3.2010
kvetou sněženky.nádherně talovíny, raší narcisy, tulipány po celé zahradě a to má sklon k severu.ještě před týdnem tam bylo 30 cm sněhu Dana, Praha-západ
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika