|
Příspěvky uživatele - 242.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Buxus, 19.6.2010 Dobrý den, i já se chci zeptat na přesazení buxusu. Jde o asi 120 cm vysoký košatý keř. Na zahradě ho už mít nemůžu a jinému se hodí. Jde o pěkný keř, proto bych byla ráda, kdyby přesazení do jiné zahrady přežil. Děkuji |  | Prosím o doporučení sekačky na cca 2400 m2, 19.6.2010 Zdravím, nevím si rady s nákupem sekačky. Terén je místy nerovný, místy je mírný svah. Uvažuji o ceně cca 15 tisíc Kč. Vyhlédla jsem si XS 55 MBS 4S a TORO SD ADS u Mountfieldu. Líbila se mi u nich záruka a bezplatný servis. Ale jak tak čtu diskuze,... celý příspěvek > |  |
|  | S plechovou stěnou, nebo nafukovacím kruhem?, 27.7.2009 A k té korozi - bazén zatím nekoroduje, vnitřní folie je zatím taky v pořádku. Jen jsem letos kupovala novou krycí plachtu. Solární plachtu nepoužívám, voda se lehce ohřívá právě přes boční plechy. NP |  | S plechovou stěnou, nebo nafukovacím kruhem?, 27.7.2009 Zdravím, sice asi až 5 minut po dvanácté :)... ale...
Mám Orlando 6 let, sousedi asi 4 roky Tampu. Bylo sice pracné bazén usadit... ale sousedi s Tampou si taky pěkně mákli, aby byla v rovině. Tampa má věčně propíchlý kruh - právě od koček, které se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|