Příspěvky uživatele - 33.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určenie odrody, 19.3.2009 Obsahuje fotku
Prikladám foto dužiny. Čo sa týka odrody Slava Pobeditelam, tak na ruskom internete ho uvádzajú ako jesennú odrodu, ktorá vydrží do 11.-12. mesiaca a na foto je vetšinou cele červené i keď tvarovo mu je podobné.
Určenie odrody, 19.3.2009
Hľadal som medzi starými odrodami v Čechách, na Morave a na Slovensku a nenašiel som ho, bude to asi novšia odroda. Rodičia ho majú minimálne tých 20 – 25 rokov a veľmi si ho cenia.Je veľmi chutné, dobre sa skladuje a je vhodne do drsnejších polôh. ... celý příspěvek >
Určenie odrody, 18.3.2009
Jonathan to asi nebude, pretože rodičia majú Jonathanky a tie sú v tých podmienkach menšie, viac červené a majú lesklú voskovú šupu /slupku/. Aj tak moc ďakujem za názor.
Určenie odrody, 18.3.2009
Banánové zimné to pravdepodobne nebude, foto som našiel na kohaplant.sk a tam má toto jablko výrazne tmavé lenticely. Aj tak Vám moc ďakujem za ochotu a pomoc. Budem pátrať ďalej. Možná mi niekto ešte poradí.
Určenie odrody, 18.3.2009
O Banánovom zimnom som uvažoval, ale nemôžem zohnať foto, aby som to porovnal. Vlastnosti má asi podobné.
Určenie odrody, 17.3.2009 Obsahuje fotku
Dobrý deň, Prosím o pomoc pri určení odrody jablone. Je to zimná odroda, ktorá bola pred cca 25 – 30 rokmi zakúpená na Morave. Strom je menšieho vzrastu, asi ako Ontário. Je nenáročný na pôdu, rodičia ho majú vysadený v prudkom svahu (40 stupňov)... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika