|
Příspěvky uživatele - 129.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řádek vzešlé petržele zmizí, 21.6.2010 Musím se také připojit k tomu, co je zde napsáno. Petržel i mrkev na jaře krasně vyrazili a najednou zmizeli. Já tedy to přikládám za vinu slimákům, že je prostě sežrali. V jedné chytré knize "Tradiční zahrádka"jsem se dočetla, jak uryhlit... celý příspěvek > |  | Má někdo zkušenost s pěstováním Tamirinu?, 20.6.2010 Ano, maáte pravdu, je to Tamarind. |  |
|  | Má někdo zkušenost s pěstováním Tamirinu?, 18.6.2010 Zkoušela jsem semena dát do zeminy a nic. Byla pod igelitem v teple a počase se uplně rozložila. |  | Žloutnutí malých plodů roubovaných okurek ve foliáku, 18.6.2010 Děkuji moc za vaše názory a zkušenosti. Každý z nás má svůj vlastní způsob, jak je vidno, nejlepší je mít více rostlinek a vyzkoušet různé způsoby pěstování. Mám dvě roubované okurky tak jedné výhony zaštípnu a druhou ponechám.Uvidím, jak holky... celý příspěvek > |  | Žloutnutí malých plodů roubovaných okurek ve foliáku, 18.6.2010 Okurky jsou bujné, ale ne zdaleka, jako jsem viděla na některých fotografiích ostatních pěstitelů zde uveřejněných. Můžete mi, prosím poradit s vylamováním.Někde jsem četla, že se okurkám jejich postranní šlahouny nevylamují. Ty zažloutlé plody jsem... celý příspěvek > |  | Žloutnutí malých plodů roubovaných okurek ve foliáku, 17.6.2010 Prosím o radu.Mám ve foliáku dvě roubované salátové okurky, které jsou vitální, mohutné mají poměrně dost květů, ale při velikosti plodu asi tak 6-8 cm začnou buď u špičky či stopky žlotnout. Zalévám vlažnou vodou, nejsou přeschlé, hnojím granulovým... celý příspěvek > |  | Cherry a hrušková rajčátka, 1.7.2008 Těmto žlutým rajčatům-Perun- má dcera říká -žárovky-.Velká úroda, pravda praskají, ale jí chutnají, a to je hlavní.Z mé strany je s touto odrůdou velká již 4 letá spokojenost.Šárka |  |
 |
|
|
|