Příspěvky uživatele - 49.247

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Likvidace řas v malém jezírku, 27.2.2009
Trosku odbocim ale prihreji si svuj problem - dneska sem se docela "vydesil" Mam nove nove jezirko cca 120m2/100m3 ktere jsme napustili cca pred 14dny primo z vodovodu - pak si hned zamrzlo a napadl na nej snih. Dneska cca dva dny kdy je... celý příspěvek >
Troška matematiky - průtoky atd, 27.12.2008
To je pravda. Ja jsem to propocitaval strasne dlouho, taky se mne to zdalo strasne penez. Ale kdyz vezmu ze tohle cerpadlo pobezi cca 6-7mesicu nonstop a muj objem jezirka - 80m3 tak je to asi jedina mozna volba. Navic mne jej podarilo sehnat za... celý příspěvek >
Troška matematiky - průtoky atd, 27.12.2008
Budu to mit uplne stejne zapojene, tzn. nejaka soudkova filtrace a za ni cerpadlo - v mem pripade osase optimax 10000 pro - tzn v idealnim pripade 10000 l/hod.  Budu to pak vsak tlacit do potucku nahoru takze realny vykon bude zhruba... celý příspěvek >
Průchodky do sudu, 23.12.2008
Nevim jestli je to normalni ale voda kterou jsem z vodovodu napustil cca pred mesicem normalne uz zezelenala. To snad neni ani mozne. Ve vode by nemely byt zadne ziviny, krom prachu a napadanych zizal:) To su zvedav jak to bude vypadat na jare :(
Průchodky do sudu, 14.12.2008 Obsahuje fotku
Tak další fáze - navezeni substratu - padlo toho tam 50tun. Je to prany kacirek 4/8 a nahoru prisel zasyp   32/64. Ted shanim nekde placate kameny na dotvoreni hrany hluboke zony. Hlavne stale nemam odpoved na vyse uvedeny dotaz ohledne... celý příspěvek >
Průchodky do sudu, 14.11.2008 Obsahuje fotku
Sice lehce odbocim ale chtel bych pozdat o radu. Buduji jezirko viz priloha. Velikost je cca 120m2. Pomer regeneracni/koupaci je cca 40/60. Na dne regeneracnich zon jsou drenazni trubky ktere budou nasavat "procistenou vodu" ktera bude prochazet... celý příspěvek >
Doma dělané filtrace, 19.10.2008
Mohl by mne nekdo vysvetlit jak funguje u toho sudoveho vortexu to spodni vypousteni kalu? Je to nejak zautomatizovane nebo je to prachproste manualni vypoustedlo. Nebo to funguje uplne nejak jinak? Diky
Zahradní koupací jezírko svépomocí, 27.9.2008
Narazil jsem na velmi zajimavy (alespon pro mne zdroj informaci) (obzvlast schwimmteiche_01 - vyda za vsechny knizky co jsem o biotopech sehnal). tak davam pro info... celý příspěvek >
Brouk v jezírku, 18.9.2008
Je zajimave ze s timhle "broukem" jsme kazdy rok bojovali v bazenu - ktery byl samozrejme chemicky osetrovan (savo, driv i skalice, octan), vubec jim to nevadilo, ale nas to tehdy hodne rozcilovalo. Doufam ze k memu budoucimu jezirku taky... celý příspěvek >
Jezírko bez el. proudu, 6.9.2008
Dobry den, take bych rad realizoval prirodni jezirko ala tun - ale informaci je pomerne poskrovnu, jsme na pul cesty to risknout a realizovat sam ale pokud by byla nejaka sance ziskat vstup z proverene praxe i za uplatu jsem ochoten do toho... celý příspěvek >
Kdy je spravny cas na osazeni rostlinami?, 30.8.2008
Planujeme jeste letos realizovat zahradni jezirko - do kdy je vhodne sazet vodni rostliny aby to melo vubec nejaky vyznam (tzn. aby se chytly:) Diky Tomas
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika