Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 12.5.2010
To otočení radličky je dobrý nápad. Nebo ten plocháč. S otáčením nemám problémy, obdělávám obdélník přibližně 20 x 5 metrů, nemusím se ničemu vyhýbat.
Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 11.5.2010
Zdravím vespolek. Roky používám při jarní přípravě půdy rotační kypřič Vari. Sestavu používám o dva nože kratší, aby se s tím dalo aspoň trochu manipulovat. Problém je, že se mi stroj špatně pohybuje dopředu, stále se zahrabává. Zkoušel jsem různá... celý příspěvek >
Konev Fiskars, 11.5.2010
Souhlasím, ale jen s první polovinou. Mám zelenou plastovou konev snad déle než tři roky a stále ve službě bez známek poškození. Výhoda oproti kovové je, že s vodou netaháte dvě kila železa. Dírky se ucpávají v obou typech pluismínus stejně, záleží... celý příspěvek >
El sekačka nejde do otáček - čím by to mohlo být?, 7.5.2010
Točil a shoří dříve nebo hned.
Konzumace smetaniku misto salatu, 7.5.2010
Já Vám ten salát vůbec nenutím. Akorát si ho v dubnu vypěstovat dokážu. A s dresinkem z podmáslí, zakysané smetany, trochy pepře, kopru a jarní cibulky, doplněný plátkem z prasátka nemá chybu.
Krovinorez MS-330 U Dolmar nejake rady?, 7.5.2010
To mě zajímá, můžete to trošku rozvést? Kouknul jsem zběžně na stránky prodejců (mají v tom chlívek) a motor M je uvedený jen u jednoho prodejce a u 330. Budu potřebovat něco menšího kolem chalupy a tohle mě docela zaujalo.
Dřevo z jabloně - opékání buřtů, 7.5.2010
Buřty se opékají nad ohněm, musí být očmoudlé a sem tam připálené. Pak je to ta pravá špekáčková romantika.
Nemocná orchidej, 6.5.2010
To je normální.
Chřest, 6.5.2010
Ano.
Rajčata, 5.5.2010
Ta stříška se mi jeví jako vynikající nápad. Pěstoval jsem v pytlích pod okapem - dobré, ale pracné. V klimatizačních buňkách - trochu horší a taky pracné. Tohle vypadá velmi dobře, rychle se složí a na rajčata neprší, což je u nás základ, jsem ve... celý příspěvek >
Olej pro sekačku 4T Honda, 5.5.2010
Nen nad dobré zdůvodnění zbytečných výdajů. Osobně používám Mogul M6 AD, motor B+S, seču bez ohledu na teplotu a jsem taky spokojen.
Prosím o radu jak napravit chybu, 4.5.2010
Souhlasím s nebouráním základů. Je to v užitkové části, tak je můžete využít třebas na studené pařeniště, to je nízké a přirychlovat tam třebas okurky, nebo dýně s tím, že okna v létě sundáte. Skleník postavte jinde. Bez toho bourání to bude méně... celý příspěvek >
Cítím s Vámi, ale nepotěším Vás. To že někdo napíše, že to nevadí, Vám nepomůže. Skleník tam je a zneviditelnit nejde. Jiné řešení prostě není. I když to něčím obsázíte a posázíte, skleník tím nezmizí. Bude pořád stejně velký a skleněný. Když budete... celý příspěvek >
Tulipány, 4.5.2010
V suchu a teple, ne moc přes 30 st.
Pokud koukáte z místa, odkud je foceno, je to opravdu problém. Ovšem jen do doby, než Vám někdo v tom směru 4 m od plotu vyfikne vilu v podnikatelském baroku. Jediné řešení je skleník rozebrat a postavit jinde. Je šroubovaný, tedy to nebude problém.... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika