|
Příspěvky uživatele - 141.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 17.6.2010 souhlas, sousedi v zahradě 100m daleko 4 velké stromy komplet kadeřavost přímo strašidelná a myslím Kuprikol se tam stříkal
já letos jenom Sulka a naštěstí mám úplně zdravý strom
i když tedy stříkal jsem asi více, než jsem měl... ty lístky... celý příspěvek > |  | Okurky ve skleníku, 17.6.2010 já s tím nesouhlasím, to by to přeci nebylo jenom na jednom výhonu... já mám okurky ve skleníku na celodenním sluníčko a tohle jsem z něj nikdy neměl
jak ve skleníku větráte? |  |
|  | Okurky ve skleníku, 17.6.2010 jj, já zapomněl... :( |  | Žloutnutí malých plodů roubovaných okurek ve foliáku, 17.6.2010 všechny nebo většina nebo jen část? |  | Okurky ve skleníku, 17.6.2010 tak nečekejte a pokud to je skutečně tak zlé tak šup ještě nějaké koupit!!!
dneska jsem v zahradnictví viděl krásné co už dokonce mají i malé plody a ceny jsou výprodejové...
já koupil 2 nádherně obrostlé chilli papričky, jsem na to zvědavý |  | Feramol proti slimákům, 17.6.2010 ne přestřiženém slimákovi jsem viděl po chvíli docela dost mravenců, ale jestli ho jako mrtvého porcovali nebo přes něj dělali cestičku, tak to už nevím... |  |
 |
|
|
|