Příspěvky uživatele - 141.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 17.6.2010
souhlas, sousedi v zahradě 100m daleko 4 velké stromy komplet kadeřavost přímo strašidelná a myslím Kuprikol se tam stříkal já letos jenom Sulka a naštěstí mám úplně zdravý strom i když tedy stříkal jsem asi více, než jsem měl... ty lístky... celý příspěvek >
Okurky ve skleníku, 17.6.2010
já s tím nesouhlasím, to by to přeci nebylo jenom na jednom výhonu... já mám okurky ve skleníku na celodenním sluníčko a tohle jsem z něj nikdy neměl jak ve skleníku větráte?
jj, já zapomněl... :(
Žloutnutí malých plodů roubovaných okurek ve foliáku, 17.6.2010
všechny nebo většina nebo jen část?
tak nečekejte a pokud to je skutečně tak zlé tak šup ještě nějaké koupit!!! dneska jsem v zahradnictví viděl krásné co už dokonce mají i malé plody a ceny jsou výprodejové... já koupil 2 nádherně obrostlé chilli papričky, jsem na to zvědavý
Feramol proti slimákům, 17.6.2010
ne přestřiženém slimákovi jsem viděl po chvíli docela dost mravenců, ale jestli ho jako mrtvého porcovali nebo přes něj dělali cestičku, tak to už nevím...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika