Příspěvky uživatele - 238.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaky je rozdil mezi hlinou na muskaty nebo substratem?, 11.2.2007
A do čeho sázíte muškáty vy? Do čistého substrátu?
Co to je "hlína"?
Já na všechny pokojovky i balkonovky míchám substrát s hlínou ze skleníku nebo kompostem. Samotný substrát je moc vysychavý.
základní zásady po hobby pěstování sadby, 10.2.2007
Lecos se vyplatí koupit už v sazenicích, ale letos jsem neodolala a koupila semena asi 5 druhů paprik a barevná rajčata. Papriky už jsem zasela do truhlíku, u krbu v teple vzešly za 2 týdny. Přes den je dám do zimní zahrady, na noc do pokoje.... celý příspěvek >
kanadské borůvky , 3.2.2007
Koupila jsem na podzim 2 keře borůvek, mají být u sebe kvůli sprašnosti nebo nemusí? Jak daleko od sebe?
Ostružiník Thornfree a malinoostružiník Tayberry Gorda, 3.2.2007
Ostružiny se opravdu hodně rozrůstají, chtějí dost místa. Taky je průběžně řežu. Plody chtějí hodně vyzrát, jinak jsou kyselé. Na podzim jsem si koupila novinku- ostružinomalinu Boysenberry, nemáte někdo nějaké zkušenosti? IK
Kvetou mi krokusy, 3.2.2007
Mě taky, i modřence mají venku poupata.
Rakytník - prosím o odpověď, 30.1.2007
Taky jsem si zasadila minulé jaro 2 keře. Chtěla bych vědět, co z těch plodů děláte, jak to zpracováváte?
Okrasná vrba, 30.1.2007
Tam se o řezu nic nepíše a taky by mi to zajímalo. Ví někdo něco konkrétního? Ilona
mrkev plná červíků, 29.1.2007
Červivost mrkve je způsobena muškami, které nalétávají a kladou vajíčka, z nich jsou pak červi. Pomůže pokrytí netkanou textilií v určité době /nevím v jaké/.  
keře a stromy ze semen, 20.1.2007
Podle mě nevyplatí. Dříve jsem zkoušela taky leccos, ale nemá to cenu. Je to piplačka. A leckdy z toho nic není.  Už to nechávám odborníkům. Sama si pěstuji papriky, rajčata, abych měla své druhy, a některé letničky.
Výchovný řez meruňky, 19.1.2007
Mám třetím rokem meruňku a vyhnala dlouhé šlahouny. Kdy a jak střihat? Můžu to zkrátit na jaře? Nebo mám počkat do léta?
Althanova renklóda, 19.1.2007
Naše Althanova renkloda má zase zelené plody, taky si myslíme, že je to obyčejná ryngle. Plody jsou tedy větší, ale žádný náznak modré. Je to tak? Je od Starkla. 
papriky nerostou, 19.1.2007
Hnojit, hnojit, hnojit... Zvláště papriky mají velké nároky na živiny, a vyhnojená půda jim nemůže stačit na celou dobu vegetace. Musí se přihnojovat, dobrý je ředěný slepičinec, já používám guano, či jak to je na plodovou zeleninu.   
Cibulky lilie - na zimu ven?, 17.1.2007
Taky pěstuji spoustu lilií/ tak 70/, teď mám i orientpety. Nikdy jsem žádné na zimu nevyndavala, ale dávám pod cibule rašelinu, písek, piliny. A jsou každým rokem větší. Ale taky už se mi některá ztratila. Jsem zvědavá, jak přežijí letošní zimu.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika