Příspěvky uživatele - 32.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paradajky - Rajčata - opelenie, 25.6.2010
Tak až mi za pár let vyrostou, můžu je říznout a dát k rajčatům! To se vyplatí, jupí!T.
Feramol proti slimákům, 16.6.2010
No tak kdybych měla každého slimáka, kterého najdu, teleportovat prakem do dáli, tak celý den nedělám nic jiného
Vyštipování zálistků u rajčat pro začátečníky, 16.6.2010
Dobrý den, také jsem začátečnice. Vyštipování jsem nakonec pochopila, ovšem potřebovala bych se zeptat-vijan znamená přesně co?To je takový ten stoneček s květy?Děkuji, T.
Plíseň, 24.5.2010
Mirku, děkuji moc za radu.já prostě nevím, zda je stříkat preventivně nebo až se něco objeví.kdy jste dával ven ty balkonovky?T.
Plíseň, 24.5.2010
Dobrý den, uvažuji o ridomilu-rajčata jsem dala ven teprve včera, děsně se mi vytáhly.mám ho aplikovat co nejdříve nebo mám počkat do června?zvládnou to rostliny?děkuji za případnou radu a přeji méně deštivého počasí..T.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 21.5.2010
Diky za reakce... já do toho teda taky půjdu, budu je mít v pytlech pod střechou u zdi domu, tak snad to nějak dopadne.mějte se všichni fajn a pěkný víkend! T.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika