Příspěvky uživatele - 132.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nepropíchnutelné kolečko, 3.10.2011
To jde, je ale zbytečně těžké 
Nepropíchnutelné kolečko, 18.9.2011
Jsem tu opět, abych zhodnotil svůj skoropatent. Kolečko po roce používání opravdu začalo během jízdy excentricky vychylovat korbu (česky: šmajdat). A tolik jsem tomu věřil!!  Nedalo se nic jiného dělat - koupil jsem opět nafukovací. P.Kolečko
Sekačka na trávu - jakou?, 31.1.2011
Tak JÁ bych měl současně ohled na sousedy a poptal se také, co ten motor bude dělat o víkendech za kravál. Z toho důvodu za s sebou raději tahám elektrickou šňůru.
Nepropíchnutelné kolečko, 30.1.2011
No, lidičky, samozřejmě že jsem se to trochu snažil odlehčit. Například tachometr na svém nepropíchnutelném kolečku opravdu nemám. Ale fotku klidně pořídím a příští rok přidám i další zkušenosti. Zajímavé při plnění pěnou ještě bylo to, že skrze... celý příspěvek >
Feramol proti slimákům, 16.6.2010
Zjistil jsem, že než sedět a koukat se, jak krmím živočichy různými jedy, je lepší hnědé slimáky sesbírat a obyčejným prakem je teleportovat co nejdál za plot. Je to humánní a čestné. Někdo sice namítá, že slimák se může vrátit a cestou zpět navíc... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika