|
Příspěvky uživatele - 132.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nepropíchnutelné kolečko, 3.10.2011 To jde, je ale zbytečně těžké |  | Nepropíchnutelné kolečko, 18.9.2011 Jsem tu opět, abych zhodnotil svůj skoropatent. Kolečko po roce používání opravdu začalo během jízdy excentricky vychylovat korbu (česky: šmajdat). A tolik jsem tomu věřil!! Nedalo se nic jiného dělat - koupil jsem opět nafukovací.
P.Kolečko |  |
|  | Sekačka na trávu - jakou?, 31.1.2011 Tak JÁ bych měl současně ohled na sousedy a poptal se také, co ten motor bude dělat o víkendech za kravál.
Z toho důvodu za s sebou raději tahám elektrickou šňůru. |  | Nepropíchnutelné kolečko, 30.1.2011 No, lidičky, samozřejmě že jsem se to trochu snažil odlehčit. Například tachometr na svém nepropíchnutelném kolečku opravdu nemám.
Ale fotku klidně pořídím a příští rok přidám i další zkušenosti. Zajímavé při plnění pěnou ještě bylo to, že skrze... celý příspěvek > |  | Feramol proti slimákům, 16.6.2010 Zjistil jsem, že než sedět a koukat se, jak krmím živočichy různými jedy, je lepší hnědé slimáky sesbírat a obyčejným prakem je teleportovat co nejdál za plot. Je to humánní a čestné.
Někdo sice namítá, že slimák se může vrátit a cestou zpět navíc... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|