|
Příspěvky uživatele - 250.47
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyštipování zálistků u rajčat pro začátečníky, 16.6.2010 Pane Radku, i Vám moc děkuji, Vaše fotky s označením mi pomohly. Jenom s tím vrcholem rostliny ještě tápu. Kdy a co vylomit, abych nezaštípla něco, co nemám. Majka |  | Vyštipování zálistků u rajčat pro začátečníky, 16.6.2010 Pane Mirku, moc Vám děkuji za pomoc a rychlou reakci, dívala jsem se na Vámi uvedené stránky, ale více mi pomohla Vaše fotka a fotky pana Radka. Už je mi jasné, o co jde, a snad to pomůže i ostatním začátečníkům. Jenom trochu bojuju s tím vrcholkem... celý příspěvek > |  |
|  | Vyštipování zálistků u rajčat pro začátečníky, 15.6.2010 Dobrý den, jsem naprostý pěstitelský začátečník a nevím si rady se zaštipováním zálistků u rajčat. Pročetla jsem už řadu stránek o pěstování tyčkových rajčat, řadu diskuzí, ale stále si nejsem jistá, co přesně mám uštípnout. Všimla jsem si, že i jiní... celý příspěvek > |  |
|
|
|