|
Příspěvky uživatele - 96.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký máte hrášek?, 11.6.2014 letos jsem vysel tri odrudy, Oskar, Premium a novinku od Semo Twinset - ten roste nadherne, je zdravy na prvni pohled, zatim jeste ale neni ke sklizni, je urcite docela pozdní, jinak Oskar nebo Premium - rozhodne Premium, v mych podminkach je ranejsi... celý příspěvek > |  | Nevzejítí okurek, 31.5.2014 muze to byt cokoliv, od stareho osiva, po slimaky, take semenum nesvedci dlouhe deste a semena v zemi shnijí! a letos je specialita ta - i slechtitel Holman to na svem webu uvadi, ze je kalamitní vyskyt kvetilky vsezrave..!! |  |
|  | Jak na mšice?, 30.5.2014 Je tu nekdo kdo ma zkiusenosti s mydlovym roztokem na mšice? kolik tuhého mýdla na kolik litru? díky |  | Slimáci, 29.5.2014 ten Ferramol se da koupit i u nas jako v zahranici, nemluve o drahem dovozu, mnohdy se bojim, ze neadaptovane rostliny tady neporostou, take to chce kupovat rostliny primo u pestitelskych zahradniku, ne u zahgradnich center co maji vydlazdeno a maji... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2014), 28.5.2014 tak pred tydnem v patek byly kroupy, nakonec se zda, ze se z toho reva dostala, aklorád nektere letorosty jsou oseckovany, ale maji kvetenstvi, asi necham ono pazdi listu a necham z nej novy letorost-aby živil onen střapec...
nyni koukam na... celý příspěvek > |  | Poraďte jaký strom, 28.5.2014 tady jsou fotky |  | Brambory ze semen - kvetoucí, netrpící pylovou sterilitou, 28.3.2014 A jak si myslíte, že vznikají nové odrůdy, jak si myslíte, že se vyrábí sadbové brambory? Doporučuji doplnit si znalosti. |  | Hořcovy stromek, 9.2.2014  Hořcový stromek je v podstatě plevel, snáší i hluboký řez. Pokud chcete vypěstovat stromek, tak nejlepší je koncem léta zakořenit řízek, dát přes zimu za okno do tepla, během zimy naroste dlouhý šlahoun až 2m, na jaře zasaďte do nádoby 10l avyvažte k... celý příspěvek > |  | Brambory ze semen - kvetoucí, netrpící pylovou sterilitou, 15.1.2014 Asi před patnácti lety jsem sebral plody, už nevím které odrůdy, byla moc dobrá a předpěstoval je jako rajčata. Rostlinky jsou mnohem slabší a vzhledem trocu připomínají, hlavně zpočátku majoránku. Po zmrzlých jsem je vysadil ven. Narostla spousta... celý příspěvek > |  | Batáty, 15.1.2014 Batáty jsem pěstoval před několika lety, našel jsem v Kaufu narašené, jinak pokud nemají klíčky viditelné, tak jsou většinou poškozené a nikdy nevyraší, klíčky jsou jen na tlustějším konci a to jenom přímo nahoře. předpěstoval jsem je za oknem a ven... celý příspěvek > |  |
|  | Rzivost až k uschnutí, 1.8.2013 Trochu Cereritu, ale pravda je, že ten termín by seděl... |  | Opadávání listů Čačanská rodná, 1.8.2013  a ještě jedna... |  | Opadávání listů Čačanská rodná, 1.8.2013  No, uznávám že ta fotka nebyla nic moc, mě ani tak nešlo o kvalitu snímku, jako o prostý zachycení toho, co ten strom trápí... tak na přiložených snímcích to snad bude jasnější. U halčivce bych ale viděl na listech bouličky, případně na rubu ty... celý příspěvek > |  | Rzivost až k uschnutí, 1.8.2013  Tak u mne to mělo ještě dramatičtější průběh, uschla včetně větví, žádné nové výhonky, zkusil jsem říznout, sucho, viz obrázek... až jsem měl pocit, že ji padouch hryzec překousl kořeny, vykopal jsem ji, říznul dvě očka nad roub, kde se mi zdála... celý příspěvek > |  | Rzivost až k uschnutí, 22.7.2013 Dobrý den, na podzim jsem zasadil Williamsovu máslovku, a v červnu se na ní začala projevovat rzivost, myslel jsem si, že už to nemá cenu stříkat, ale postupně chřadla a chřadla... až najednou listy zhnědly, jako při úpalu, teď se stromek tváří, že... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|