Příspěvky uživatele - 22.198

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mixování paliva pro křovinořez, 14.6.2010
Já jsem dostal přimo v obchodě 1L oleje Castrol Garden 2T cca. 140,-/1L tak budu kupovat asi jen tento, zárověn jsem zakoupil Pastu Castrol LMX na úhlové převody. Snad to bude dobrá kombinace. Na ten Bolens jsem tam včera také koukal, ale ten... celý příspěvek >
Problém s vodou v bazénu, oranžový zákal u dna, 14.6.2010
Ahoj, chtěl bych poprosit znalce co trošku rozumí bazénové chemii, jelikož jsem naprostej začátečník v tomto. Po dvou letech jsem konečně postavil bazén Tampa 3,05x75cm, vše bylo OK. Bazén jsem napustil vodou z vodovodního řádu, máme zde hodně... celý příspěvek >
Mixování paliva pro křovinořez, 14.6.2010
Ahoj, prosím potřeboval bych poradit, nebo spíše se jen ujistit. Včera jsem si koupil křovinořez Sharks EV4300,43ccm mám to na dosekávání a na místa kam se nedostanu se sekačkou (obrubníky, stráň, atd..) teď mi jde o to jak namixovat... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika