|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Znáte tuto žábu?, 10.10.2010 Kamarád mi poslal fotku žáby a mně by zajímalo, co je to za žábu? U nás jsem nic takového neviděla a ani na NETu co jsem mrkla, jsem ji nenašla. Poznáte ji, prosím, někdo? |  | Odruda merunky Pinkcot, 10.10.2010 Kytky mi jdou, ale v ovocnářství jsem dost mimo. Mám meruňku Bergeron teprve dva roky a chtěla bych ještě jednu. Koukám, co píšete o Pincot a ve školce, kam chodím pro stromky ji mají. koukala jsem na NETu na charakteristiku. Vy píšete, že je opravdu... celý příspěvek > |  |
|  | Taky už k vám přišel podzim?, 10.10.2010 Než jsme postavili dům, tak jsem v něm taky víc než 10let žila, nedalo se jinak. Ale nejsem,,městské dítě" jsem z vesnice z baráku trpěla jsem tam jako kůň Ano, bohužel se nedalo jinak. A někomu to i vyhovuje, kdo nepotřebuje přírodu k životu,... celý příspěvek > |  | Taky už k vám přišel podzim?, 10.10.2010  Jé, spirei mám taky Lído, zrovna jsem je náhodou blejsknula, když jsem v pátek jen tak fotila zahradu Máte pravdu, zahrada se zdobí sama
Nejsem přítel paneláků - já bych tam,,bídně zhynula" ale kdyby si ho na podzim hezky... celý příspěvek > |  | Kocourek, 8.10.2010 Sestřenky jsou velké milovnice koček - mají jich vždy několik a jeden kocourek (taky to byl kluk) jim dělal v podstatě to samé - cca půl roku jí cucal župan. Myslím si, ale je to laický pohled, že to bude tím, že byl brzo odstavený od maminky. Ony... celý příspěvek > |  | Jakou trvalku, keřík nebo trávu?, 8.10.2010  Pokud to chcete,,za růže" - určitě bych hlasovala za perovskie - ale pozor, teď už se hodně začal prodávat i nějaký zakrslý kultivar a ořechoplodec je taky dobrý. Tak jako Lída bych si tam dovedla představit i nějaký kultivar trávy, který roste... celý příspěvek > |  | Žlutá/oranžová trvalka nebo letnička, kterou nezničí slimáci, 8.10.2010 Nechci být za,,rejpala" ale to co označujete za krásnoočko je rmen, konkrétně rmen barvířský. A opravuju svůj předešlý příspěvek: krásnoočka mi nakonec slimejši žrali jak diví Tedy ta vytrvalá grandiflora, ale ne s těma... celý příspěvek > |  | Mladý les, 7.10.2010 U nás na československém pomezí ani takový nějaký klasický smrkový les není. Většinou jsou tam přimýchány i borovice, modříny a listnáče - a tam ty smrky dost živoří. Na co tu sem tam narazím je takové to smrkové nevím co - jak to vlastně nazvat... celý příspěvek > |  | Zimolez nebo kanadská borůvka?, 7.10.2010  To první vypadá na muchovník (Amelanchier) a jestli vám nebude nějak překážet cca 3m,,stromokeř" nechala bych ho bez stříhání volně růst. Taky mu někdo říká,,borůvkový stromek" protože plody dost borůvky připomínají, tedy mnohem víc než zimolez... celý příspěvek > |  | S čím kombinovat krušpánek?, 6.10.2010 No, ona kombinace krušpánku s něčím, tak jak píše Lída a chápu i já - dost dobře nejde. Měla jsem u stříhané koule rozrostlý nějaký pryšec a když jsem šla stříhat a tedy pryšec nemilosrdně orvala, zjistila jsem, že za ním je krušpánek úplně... celý příspěvek > |  |
|  | Mladý les, 5.10.2010 Zrovna v pondělí jsem konečně koupila postřik proti přesličce Garlon a mimo jiné je tam také, že je to na likvidaci náletových dřevin a pařezů z nich - to by mohlo být pro Vás |  | Co je to za rostliny?, 3.10.2010 Není ta velká třapatka, echinacea? |  | Co je to za kytku?, 3.10.2010 Sundavilu to připomíná, ale ta má myslím, trochu,,baculatější" lístky. A je to popínavka, tedy má obtáčecí tendence - tady není ani náznak. Dracenu neřežte, ona už je právě asi několikrát uřízlá a znovu obrašená. Jenom se právě mírněte s tou zálivkou... celý příspěvek > |  | Co je to za kytku?, 3.10.2010 U té první mně při prvním pohledu napadlo, že vypadá jako kanadská borůvka Jako pokojovka nevím, nějaký druh fíkusu? Ta druhá je dracena, je náchylná na přemokření - zalít až obeschne substrát a nenechávat vodu v misce.
Pán mne... celý příspěvek > |  | Líska - odrůdy, 2.10.2010 Zrovna od pátku řeším koupi lísek a narazila jsem v jednom zahradnictví kousek od nás na Lambertova červená. Bohužel tam o ní moc není, teprve ji prý připravují do prodeje. Na NETu jsem taky nic moc o ní nenašla, snad na nějakých zahraničních... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|