|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lobo, 25.9.2014 Obdivuji upravenost vaší zahrady na každé fotce.
K věci, u rodičů je asi 50 let starý strom, který má letos plody barevně i tvarově téměř Spartan, ale teď jsou sladší a neodděluje se jim tolik šlupka v puse - Je to cca 180mnm. McIntosh na mladším... celý příspěvek > |  | Vystrašený kocour, 25.9.2014 Na kočičích fórech se doporučuje feliway, pak snad u veterináře jde koupit něco na zvýšení serotoninu, s velkou cenovkou a nejistou účinností. Podobně jako Veselka doporučuji pelíšek, nejlépe krytý, kde pro něj nikdo nebude sahat a bude mít "svoje". |  |
|  | Dýně, 22.9.2014 Rozříznutá bude lákadlo pro kvasné mušky a bude se kazit. Já měla letos měkkou dýni sklizenou v srpnu, přitom vybarvená a žlutá stopka. |  | Očkování, 19.9.2014 Interval u vztekliny byl prodloužen na dva roky. |  | Linda - orosená odměna, 19.9.2014 Je pikantně kyselá, dřív jsem jí vždycky měl zamluvenou bednu. Bohužel se věkem posouvám ke sladkým jablkům a už bych jí nemohl. |  | Určení odrůdy jablka, 16.9.2014 Tady roste před bytovkou, padá a je k jídlu už měsíc, teď byly poslední. 190m. Ta vůně a červená barva pod slupkou, dokonce růžový kompot souhlasí. V kompotu se nerozpadá. |  | Zpracovani sipku, 16.9.2014 Je to tak, já jsem zkoušel umixovat v mixéru, tím vzniklo lepidlo, které dokázalo zastavit motor. Bylo nutné přidat vodu a tím zřejmě nabobtnají vlákna. Pak už to šlo umixovat a pasírovat. Na prostřední kovové sítko robotu Ovatio3 ještě prošla i... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy, 14.9.2014 Ono by to mohlo být i Akane, zdá se mi hodně vybarvené. Ale zkuste porovnat tvary řezu třeba podle Orange Pippin záložka photos - takhle má vypadat fotka pro určování ;-)
|  | Kidd´s orange, 14.9.2014 Já už jsem probírala minulý víkend, protože plody svítily a padaly. Snad déle vydrží, většinou je jím prakticky hned ze stromu. A teď jich je zase pod stromem dost. Ale strom přišel loni o půlku koruny (Rubín a Golden) a párkrát jsem k němu vypustila... celý příspěvek > |  | Špačci na švestkách, 14.9.2014 Existují odháněče ptáků, křičí to jako dravci.
A divím se, že si stěžujete až teď, mně každoročně špačci ožírají Čacanskou v červenci. Pozdní odrůdy švestek zatím nemám, ale teď jsou na hruškách u silnice, takže se dá jejich hodování... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování máty přes zimu, 14.9.2014 Spíš jí má moc. |  | Chov slepic, 14.9.2014 Krásné slepice, a to vám žerou dospělé slimáky? Já mám nějaké zmlsané, nežerou ani žížaly. |  | Trojramenný nůž do sekačky, 11.9.2014 Celá ta teorie o děrovaných nožích padá na jiných výrobcích, kteří nože neděrují a sběr trávy funguje bez ucpání. Je to i o tvarování pracovního prostoru, nejen nože. |  | Pestrost kočičí stravy, 11.9.2014 Zvoneček je psychický teror, který naštěstí většina koček odstraní. A co se týká figury, jsou prostě kočky hubené a tlusté. Kamarádka má 13 let starou kočku, která je jako kotě, granule mají neustále k dispozici. Moje kočky tloustnou a granule mají k... celý příspěvek > |  | Pestrost kočičí stravy, 10.9.2014 Friskies je dolní značka Puriny, obsahuje 4 % masa (Cat chow), Purina Pro plan obsahuje 18 % a je tam i více doplňků pro zdravé trávení kočky, Royal canin 37%. Venkovní kočku je třeba odčervovat co 3 měsíce, jestli zvolíte tablety, nebo spot on je už... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|