Příspěvky uživatele - 148.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rotační žací stroj LTZ-50P s pojezdem, 6.1.2011
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli nemáte skušenost s LTZ-50P s pojezden. A jestli by se dala někdě sehnat. Moc vám děkuji za odpověď. PEPA.
Jak na krtka, 5.8.2010
Past se natáhne jak je zřejmé z obrázku a potom se napíchne nad sebranou krtinu. Jak krtek začne dělat svojí kupičku hlíny, tak stlačí páčku a ta povolí páku která drží bodce a ty se zapíchnou do hlíny kde je krtek nebo hraboš. Toť vše.
Jak na krtka, 4.8.2010 Obsahuje fotku
Zakoupil jsem past za 250 Kč a chytl (past ho propíchla) jsem krásného krtka. Sice až napočtvrté ale chytl - musel jsem se naučit nastavit past tak aby nesklapla moc brzy nebo vůbec. Nyní mám klid a čekám na dalšího.
Změna benzínu u sekačky MF70, 15.6.2010
Tak jsem z toho opravdu už na palici!!! Mám tam vyměněné obě gufera, přetěsněný karburátor a stejně když se ta potvora ohřeje tak mi letí do otáček, akorát na volnoběhu se drží.  Kde ta potvora si může ještě přisávat vzduch?
Převod MTD, 14.6.2010
Prosím poraďte. Mám nový křovinořez MTD a začal mi rachotit převod. Rád bych ho namazal, ale na převodovce není žádný šroub na mazání. To musím celou převodovku rozdělat, abych ji mohl namazat? Český návod je celkem k ničemu, nic takového tam není... celý příspěvek >
Mixování paliva pro křovinořez, 14.6.2010
Ja jsem si asi před 14 dny koupil křovinořez BOLENS a v návodu mám míchání 1:40. Jelikož mám doma více motorových strojů tak míchám benzin s olejem pro vše stejný a to 1:40. Používám výhradně kvalitní olej. Radši kupuji méně benzinu a častěji... celý příspěvek >
Změna benzínu u sekačky MF70, 14.6.2010
Dal jsem tam to zelené s plechem USA. Díky.
Změna benzínu u sekačky MF70, 13.6.2010
No jo, já jsem vyměnil gufero pouze od zapalování.  Motor potom pěkně běžel, ale při vysoké zátěži (obracení sena) motor zase šel do vysokých otáček. Tak jsem vypucoval karburátor, vyměnil svíčku. Při dalším provozu (sečení krmení) vše OK. Ovšem... celý příspěvek >
Křovinořezy MTD, Bolens, 31.5.2010
Dobrý den. Máte někdo skušenosti s křovinořezy MTD. Prý jsou podobné s bolens. Jaké jsou jejich motory. Děkuji.
Bolens nebo Rigid, 26.5.2010
Máte někdo zkušenosti s křovinořezy bolens a rigid. Vypadají docela zajímavě i cena je zajímavá. Popřípadě která z firem je spolehlivější. Děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika