Příspěvky uživatele - 170.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Alko 520BR nebo MTD SPK 53 HW, 1.7.2010
Dobrý den. Koupila jsem ji u Poděbrad. Samozřejmě je 6 letá záruka podmíněna tím, že jí každoročně dovezu na servisní prohlídku, kde bude záruka následně o další rok prodloužena. Mám to tam asi 10 km, takže pro mě není problém tam kdykoliv zajet... celý příspěvek >
Alko 520BR nebo MTD SPK 53 HW, 25.6.2010
Dobrý den. Sama jsem se rozhodla po asi dvoutýdenním studiu na netu a po návštěvě asi 10 prodejen pro Al ko 520 premium speed za 14 tis i s náhradním nožem, kanystrem, olejem na sezonu a sadou na výměnu oleje navíc zdarma, s dopravou... celý příspěvek >
Kosacka Husqvarna R 150SV, 19.6.2010
Opravdu nikdo? Zvažuji koupi. Modely s komínem se mi moc nezdají, prý se ucpávají.
Sekačka Yard-man YM 7019 SPB, 19.6.2010
Díky za odpověď. Starší příspěvky mám přečtené.Ještě by mě zajímalo, zda se k té sekačce dá koupit nůž určený na sekání a sběr, právě to se zde řešilo - univerzální sbírá o trošku hůře.  Jak dlouho sekačku máte? Zatím nenastaly žádné problémy?... celý příspěvek >
Sekačka Yard-man YM 7019 SPB, 18.6.2010
Dobrý den. Máte někdo tuto sekačku s motorem Briggs a Straton 700DOV? Za přibližně 13500,- 5let záruka. Jak jste s ní spokojeni? Sbírá dobře trávu? Děkuji za postřehy i zkušenosti s jinými typy od této značky.
Jakou sekačku na 1700m s cenou okolo 15tis?, 16.6.2010
Právě jsem koukala na netu na Weibang WB 536 SB v-dov, to by se mi líbilo, ale neznám tuto značku, zní mi to čínsky, neříkám, že je. ... Za málo peněz až moc muziky.. Máte s tou značkou někdo zkušenosti? Ještě se pokusím zjistit nejbližší... celý příspěvek >
Jakou sekačku na 1700m s cenou okolo 15tis?, 15.6.2010
Díky za informace, vím, že jsou sekačky pro provoz nastaveny na nějakých 2900 otáček. Omlouvám se, pokud moje neznalost motorů působí blbě, ale prostě nechci, aby se mi sekačka ve vyšší nebo husté trávě dusila, raději bych silnější motor a při prvním... celý příspěvek >
Al-ko PowerLine, 15.6.2010
Dobrý den. Jsou prosím nějaké nové zkušenosti se sekačkami Al-ko Powerline? Zahrada něco kolem 1700m s místy velmi hustou trávou, stromky a záhonky na objíždění. Již jsem byla skoro rozhodnutá pro Al-Ko 520BRV premium speed za nějakých14 tis, ale v... celý příspěvek >
Sekačka Stiga, 15.6.2010
Dobrý den. Také zvažuji koupi sekačky Stiga, tráva místy velmi hustá a občas mi trochu přeroste.  Po přečtení snad všech diskuzí, se také trochu obávám zda není motor Stiga turbo 53SQBW s 5, resp. u hondy motoru s5,5 koňmi slabý při... celý příspěvek >
Jakou sekačku na 1700m s cenou okolo 15tis?, 14.6.2010
Děkuji za příspěvky. Dnes jsem v obchodě okoukla Stigy a Al-Ko premium 520BRV speed - asi má opravdu těch 6 koní, i když mě stále mate těch2,3 kW. Ještě jsem rozmýšlela o Al ko Power line 5200 BRV DOV speed, ta je sice už za 19tis, ale nevím zda... celý příspěvek >
Jakou sekačku na 1700m s cenou okolo 15tis?, 13.6.2010
Prosím o radu jakou koupit sekačku:  s variátorem pojezdu, motor 6HP, mulčování, snadným startem pro ženskou. Na zahradě jsou stromky a záhonky potřeba objíždět, menší nerovnosti, tráva místy hustá a občas přeroste na výšku kolem 20cm. Zvažovala... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika