|
Příspěvky uživatele - 211.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
grilování na kameni, 31.8.2008 Běžně se tak děje. |  | Olej Stihl, 30.8.2008 Používání oleje firmy od které máte vybavení, je jasnou firemní strategií prodeje a nečekejte nic dalšího (koho chleba jíš, toho píseň zpívej),jakou další strategi firmy pro prodej zvolí je jen na nich, já bych také nerad prodával zboží, které nemám... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 30.8.2008 Dovolte také názor, na likvidaci dřeva mám k dispozici motorové pily všech, kategorií,elektrickou pilu 2,4kW a cirkuli s motorem7,5 kW s kotoučem 700mm a kolíbkou.Dřevo řežu převážně na špalky 40 cm dlouhé, jedná se většinou o listnáče do 40cm na... celý příspěvek > |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 26.8.2008 Pane Radku, napsal jste něco, nad čím se s přibývajícimi léty stale více zamýšlím.Technika jde stále dopředu, ale ne každý z nás z toho má užitek.Když jsem v mládí dělal úklid s obloukovou pilou v lese, snil jsem o (motorovce),teď jich mám k... celý příspěvek > |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 26.8.2008 Děkuji panu Radkovi, že za mne napsal, to co jsem měl chuť napsat já.dostal jsem se ke změně úhlu řetězů přes známého servisáka a ten díky lidem, co berou dřevorubectví víc z té sportovní stánky.Honba za lepším výkonem řetězu je dovedla až k těmto... celý příspěvek > |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 24.8.2008 Ta (hračka) mě posloužila a myslím si, že víc než dobře, Počáteční nedůvěra kamarádů z broušení bruskou vymizela, tak se mi začíná scházet stále více práce, tedy broušení.Těší mne dobře odvedená práce (kvalita),tak hold i bruska musí mít lepší... celý příspěvek > |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 24.8.2008 Nové, výkonější řetězy mají jiný úhel čela a bruska nemá možnost náklonu. |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 24.8.2008 Kdyby měl někdo zájem o hračku na broušení řetězů, tak ji přenechám, nové typy řetězů Oregon mne donutili jít o třídu víš v brousící technice. |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 24.8.2008 Tak, tak,pilníky jsou drahé a ještě se musí tahat !!! |  | Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 24.8.2008 Nestačím se divit, co problémů mají Ti co ( ušetřili ) peníze za brusku na řetězy. |  |
|  | HQ 55 nemaže, 17.8.2008 To je pro Vás takový problém podívat se jak je umístěn mazací otvor v liště, jak sedne na mazací kanál?Pokud sedí namontujte lištu bez řetězu a pilu natočte, pokud se olej neobjeví v drážce lišty, je jasno. |  | Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 17.8.2008 K pile se chovám korektně v rámci jejich možností, to znamená, že ji nechám při delší liště do dřeva pouze (padat).Jednalo se o vyjímečný případ, kdy jsem potřeboval uklidit dřevo o větším průměru.Doma mi ležela lišta, kterou jsem kdysi dostal,... celý příspěvek > |  | Solo 651, Dolmar PS5000 nebo neco jiného?, 17.8.2008 Solo 651 vlastním od jara, a zatím musím chválit, velice slušný výkon motoru, vzhledem k váze, zezproblémové starty a snadná údržba.Vyzkoušel jsem oba typy řetězů 325 i 3/8 na 50 cm liště a pila neměla větší problém.Uvidíme jak pojede dál, zatím má... celý příspěvek > |  | Kalifornské žížaly, 31.7.2008 Mám dva známé, kteří se chovem žížal už néjaký ten rok živí, není to žádný obchod styl (letadlo),ale seriozní chov pro průmyslové zpracování.Produkce sahá do metrákových dodávek a práce je to nelehká.Proto možná nejsou mezi námi ti, kteří si mysleli,... celý příspěvek > |  | Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 13.7.2008 Pan Kohoutek bere na vědomí!!! |  |
 |
|
|
|