|
Příspěvky uživatele - 211.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
malotraktor TZ řízení, 24.12.2008 K tomu aby jste seřídil vůle řízení je nutno demontovat jeho víko a sloupek volantu.Odkryje se Vám tím pohled na šnek a kolo, myslím že pak už pochopíte co dál udělat.Ještě je pak možno pomocí podložek vymezit vůli v úhlovém převodu mezi volantem a... celý příspěvek > |  | malotraktor TZ, 23.12.2008 Tento problém mne časem dovedl k výměně za servo.Musíte vymezit vůli mezi šnekem a šnekovým kolem řízení, je tam excentr, kterým se tato vůle vymezuje.Problém však bývá spíše někde jinde, šnek je na axiálních ložiscích jištěn kontramatkou, ta se... celý příspěvek > |  |
|  | Koupě motorové pily, 21.12.2008 Kdysy po roce85 či 86 jse objevily na trhu pily SD 100,byl jsem nesmírně šťasten, že se mi tehdy za 7500Kčs podařilo pilu koupit.Řezal jsem s ní vše co mi přišlo pod ruku a neřešil otázku jejího zařazení dle výkonu, ani jsem neměl snahu nespat proto,... celý příspěvek > |  | Domácí klobásy recept na bílou a vinnou klobásu, 21.12.2008  Recept na klobásy |  | Co s kaprem?, 21.12.2008 Vůbec to neřeš a vykuchej ho, většinu ryb nikdo nezabíjí a dlabeme vesele (sardinky). |  | Co s kaprem?, 20.12.2008 Kapra uhodím do hlavy kladivem a po té mu protrhnu žábry.Horkou, vařící vodou jej spařím a oškrábu velkým nožem.Z kapra sjede veškerý sliz a strhnou se i šupiny.Potom jej opláchnu studenou vodou a vykuchám.Jikry osmažím na pánvi s trochou másla a po... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 20.12.2008 Radku, napsal jsi to velice trefně, pokud většina uvažuje jako předchozí pisatel, není se co divit, že to v republice vypadá, jak to vypadá.Prodejci a ti ostatní si totiž dovolí jen tolik, kolik si národ nechá líbit |  | udírna, 18.12.2008 Umím si představit, že by udírna ze šamotek měla jiné vlastnosti, jak z klasických cihel.Vede mne k tomu životní zkušenost s lidmi, kteří přišli pro radu co a jak udělat, aby vše záhy stvořili (lépe),tudíš úplně špatně.Toto může být jeden z případů,... celý příspěvek > |  | Servořízení od p. Kohoutka, 7.12.2008 Je to opravdu umístěno velice nevhodně, sám jsem byl překvapen v jakém je štítek stavu.Přesto, že je vlastně (chráněn) nádrží na olej, je za těch 14 let skoro nečitelný.Kontaktoval bych raději výrobce či servisní střediska, zda by mohla pomoci. |  | Servořízení od p. Kohoutka, 6.12.2008  Tak jsem dnes hledal výrobní štítek a nalezl toto torzo. |  |
|  | Servořízení od p. Kohoutka, 5.12.2008 pokusím se během zítřka toto realizovat |  | Nahořklé maso z nové udírny - guma, těsnění, 1.12.2008 Já mám asi jinou konzistenci masa, neboť mě plave, proto ta dlažebka, nebo kus mramorové desky, nebojte to maso to nevymačká.Po naložení před uzením maso vždy omyji ve studené vodě, no a aby mi v klidu vydrželo do druhého dne, tak jej v té vodě... celý příspěvek > |  | Nahořklé maso z nové udírny - guma, těsnění, 30.11.2008 Tak jsem včera zabil dva čuníky a dnes naložil na uzené, teď právě pročítám debatu a vidím, že je tu pár nejasností.Maso jsem obalil v soli a narovnal co možná bez mezer do polévaného hrnce.Běbem třech dní převařím vodu a maso zatížené velkou... celý příspěvek > |  | Nahořklé maso z nové udírny - guma, těsnění, 27.11.2008 Pane Vysloužile, v 80% s Vámi souhlasím, postupuji téměř totožně, ale nemohu souhlasit s názorem na zateplení plechové udírny, tady si sám sobě odporujete, protože rozhodně nevěšíte maso do studené udírny.Dále bych tak nepodceňoval výběr dřeva pro... celý příspěvek > |  | Nahořklé maso z nové udírny, 19.11.2008 Tak jsem náhodně navštívil souseda, který měl udělanou udírnu z plechu, chystal se jí hodit do šrotu a má připraveno dřevo na novou.Tak si myslím, že je to odpověď na Váš dotaz a vyřešení stávajících problémů s uzením.Kovová skříň se pravděpodobně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|