|
Příspěvky uživatele - 32.68
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kompletní péče o třešeň, 7.9.2010 Prosím o radu, kdy a co dělat s třešní. Jestli se má a kdy prořezat, kdy hnojit a čím. Kdy preventivně chem ošetřit a čím. Děkuji Hana |  | Strupovitost a padlí, kdy a čím, 7.9.2010 Tento návod je skvělý, rozumím tomu i jako úplný laik. Jen pro kontrolu, je to veškerý preventivní postřik jabloní a hrušní, který se dělá?
Ještě jestli můžu požádat o něco podobného napsat ke švestkám, slívám a třešním.
Dále máme na zahradě... celý příspěvek > |  |
|  | Kompletní péče, 6.9.2010 Prosím o radu, kdy a co dělat s hrušní. Kdy prořezat, kdy hnojit a čím. Kdy preventivně chem ošetřit a čím. Děkuji Hana |  | Kompletní péče, 6.9.2010 Prosím o radu. Co dělat s jabloněma po celý rok. Nejsem z těch zahradních kalendářů moudrá. Kdy prořezávat, kdy hnojit a kdy chem.ošetřit a hlavně čím. Asi nejsem zatím schopná poznat choroby stromů /mám zahradu se stromy teprve rok/,ale... celý příspěvek > |  | Baycor 25 WP, 14.6.2010 Nevíte prosím jestli je problém použít Baycor na okurky proti plísni? Děkuji Švarcová |  | Pěstování ředkviček, 25.3.2010 A kdy teda tyředkvičky zasít?A kdy do nevytápěného skleníku? |  | Molice, 22.9.2009 Taky bych uvítala radu. Neví někdo co s tím? Mám to snad na všem. Na mátě, na bazalce, na kytkách, na paprikách. Zespodu na listech je plno bílých mušek, když je zalévám tak vylétnou a pak se tam zase usadí. Děkuji za rady. Hana |  | Houby v trávníku, 21.9.2009 Čím udělat tu aerifikaci?
Četla jsem tu o tom v jiném tématu, ale nechci navařovat nikam nějaké hroty, jak se radilo, zajímá mě jestli nevíte o nějakém stroji, kterým bych to mohla udělat.Mám 2000m trávníku takže vidle asi nebudou pro mě to pravé.... celý příspěvek > |  | Rajčata, papriky - preventivní postřik?, 30.7.2009 Jak listy zakracujete? Mám okurky jako prales, proto se ptám. Díky HANA |  |
 |
|
|
|