Příspěvky uživatele - 35.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kondenzátor, 29.4.2010
Nevlastníte někdo prosím el. sekačku AL-KO 38 E clasics motorem 1,3 kW?. Nemohu se dopátrat, jak velký kondenzátor je u motoru pro rozběh, nevíte to někdo? Předem díky
Zahradní traktor Husqvarna CT126, Jonsered LT 2213 C, 8.4.2010
Já bych Vám z osobní zkušenosti doporučil si nějakých 6-7 tisíc připlatit a koupit si provedení s hydrostatickou převodovkou, tedy HQ CTH 126-na ruku, nebo Jonsered LT 2213 CA - nožní ovládání.Jinak jsou to oba stajně dobré traktory, oba jsou v... celý příspěvek >
Benzínová sekačka - vypnutelný pojezd, 10.3.2010
Znovu říkám, co jsem napsal, v kolech je tzv. volnoběžka, která umožňuje kolům točit se dopředu rychleji když zatáčíme, nebo se se sekačkou rozběhneme, nebo když ji chceme zatlačit do garáže nenastartovanou. Jinak to fungovat nemůže, ale pozor při... celý příspěvek >
Travní traktor, 9.3.2010
Protože se blíží sekání trávy, i když to tak teď nevypadá, uvažuji o koupi sekacího traktoru, mám v hledáčku traktory AL-KO power line, co myslíte, je to dobrá volba?
S plechovou stěnou, nebo nafukovacím kruhem?, 8.12.2009
Nemusíte dávat žádnou plastovou lahev, při zamrznutí se vůbec nic nestane.
Sběr listí traktůrkem, 12.11.2009
Máte někdo zkušenosti a používáte zahradní traktůrek (sekačku) pro sbírání spadaného listí na zahradě, nevadí, ze je listí třeba mokré??? Mám traktůrek a chtěl bych ho využít i pro tuto činnost a usnadnit si tím hodně práce při hrabání, nakládání a... celý příspěvek >
Jaky trakturek na sekani travy? cca 2000m, 9.10.2009
Jestli se Vám líbí, tak si ho klidně kupte, já bych se toho taky nebál, Mounfield není zas tak hrozný, jak si tady můžete přečíst a už vidím reakce těch, co si koupily sekerku a teď ji reklamují. Je to myslím dobrý výrobce (Castel Garden), traktůrek... celý příspěvek >
Traktůrek HQ s hydrostat. převodovkou - problém zablok. diferenciálu, 5.10.2009
Jenom jedna blbá kontrolní otázka, nenechal jste si sešlápnutou a zaaretovanou brzdu??!!. Po tom , co popisujete mi to také připadá na zabržděno!     
Solární ohřev vody, 1.10.2009
Vaše vylepšení jsou velmi hezká, bohužel nic platná, protože se to už párkrat probíralo-voda může proudit přes solárko rychle, nebo pomalu, nebo přerušovaně, ale výsledký efekt pro ohřátí bazenu je prakticky stejný.Jediný vliv na rychlost a účinnost... celý příspěvek >
Trakor na sečení - Vaše zkušenosti, 25.8.2009
Zkuste se podívat na traktory AL-KO, od 80 -100 000,-Kč máte pěkný traktor se vším vybavením, včetně elektrického vysypávání koše.Doporučuji si otevřít stránku w.w.w.esner.eu, je to prodejce, kde jsem já nakonec koupil traktůrek, neboť je to velký... celý příspěvek >
Koupání při zapnuté filtraci, 17.7.2009
Já mám k tomu taky jednu poznámku, která zde ještě nepadla, samozřejmě dle předpisů musí být veškeré elektrické zařízení bazénu připojeno přes proudový chránič 30 mA (pozor - není to j i s t i č), ale zkusil jste se někdo přiblížit u... celý příspěvek >
Zkušenost se zahradním traktorem Brill Crossover 102/16 H OHC, 16.7.2009
Já jsem se před časem také rozhodoval, že koupím traktor Brill, velice se mi líbil design, nakonec jsem narazil na ochotného odborníka a prodejce, který mi vysvětlil, a je to pravda, že Brill je vlastně téměř schodné provedení jako nová řada AL-KO... celý příspěvek >
Neustale vysoke pH, 8.7.2009
Zdravím, přečtěte si v této sekci v příspěvku "železitá voda ze studny", kde pán vysvětluje, jak vody ze studny, kde se dá předpokládat vysoký obsah uhličitanu vápenatého, mají tzv. pufrační schopnost, tedy zvyšovat stále hodnotu Ph nad 7,... celý příspěvek >
Zakalená zelená voda, 25.5.2009
Předně bych doporučil si koupit u Mountfieldu chemii AZURO-modrý blesk, je to trochu na jiné bázi a mne to vždy fungovalo.Dále předpokládám, že máte tvrdou vodu, pokud ji napouštíte ze studny, je potřeba tvrdost vody změřit, protože tvrdá voda tím,... celý příspěvek >
Jak na nově napuštěný bazén?, 14.5.2009
Předně bych si koupil tester Ph a chloru ev. tvrdost vody a po měření bych event. pomocí přípravků upravil hodnoty, jaké mají být, tzn. Ph 7,1-7,4 a chlor na 0,3 mg (min.). Pozor - neaplikovat případně všechny přípravky najednou, hezky po jednom a v... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika