|
Příspěvky uživatele - 241.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Otravné žáby, 14.5.2011 souhlas a navíc skokani jsou chránění! |  | Hnědá voda, 22.4.2011 Dobrý den, omlouvám se že jsem vám sem vlezla, ale mám taky hnědou vodu a koupila jsem si přírodní přípravek Aqua cb, tak jsem se chtěla zeptat, jestli s tím někdo nemáte nějakou zkušenost, je tam napsáno, že to nepoškozuje životní prostředí a... celý příspěvek > |  |
|  | Barva listů leknínu, 13.6.2010 Teď to vypadá tak, že asi dočkám, už se rýsujou. |  | Barva listů leknínu, 2.6.2010 Taky sem měla listy červené.už zelenají, ale poupata?o těch si asi můžu nechat zdát, už mi asi ani kvest nebudou, jezírko mám druhým rokem a nic, kamaráce lekníny už kvetou. |  | Solární čerpadlo, 9.5.2010 Dovolím si oponovat, jezírko máme od loňského podzimu asi 2,5 m krát 3,5m, hloubka asi metr a vodu máme čistou, bez filtrace, tři rybky, rostliny leknín, irisky,vodní trávu a jiné, řasy sice jsou, ale ty lovím pomocí síťky, je tam spousta brouků,... celý příspěvek > |  | Vodní mor, 29.8.2009 tokozelka ale přes zimu nevydrží, musí se zazimovat, ještě bych měla dotaz, četla sem v chytrých knihách, že je dobré nabrat do kyblíku vodu s bahnem v nejbližším rybníku a dát ji do nově založeného jezírka, kvůli bakteriím a jiným potvůrkám, ani... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|