Příspěvky uživatele - 241.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Otravné žáby, 14.5.2011
souhlas a navíc skokani jsou chránění!
Hnědá voda, 22.4.2011
Dobrý den, omlouvám se že jsem vám sem vlezla, ale mám taky hnědou vodu a koupila jsem si přírodní přípravek Aqua cb, tak jsem se chtěla zeptat, jestli s tím někdo nemáte nějakou zkušenost, je tam napsáno, že to nepoškozuje životní prostředí a... celý příspěvek >
Barva listů leknínu, 13.6.2010
Teď to vypadá tak, že asi dočkám, už se rýsujou.
Barva listů leknínu, 2.6.2010
Taky sem měla listy červené.už zelenají, ale poupata?o těch si asi můžu nechat zdát, už mi asi ani kvest nebudou, jezírko mám druhým rokem a nic, kamaráce lekníny už kvetou.
Solární čerpadlo, 9.5.2010
Dovolím si oponovat, jezírko máme od loňského podzimu asi 2,5 m krát 3,5m, hloubka asi metr a vodu máme čistou, bez filtrace, tři rybky, rostliny leknín, irisky,vodní trávu a jiné, řasy sice jsou, ale ty lovím pomocí síťky, je tam spousta brouků,... celý příspěvek >
Vodní mor, 29.8.2009
tokozelka ale přes zimu nevydrží, musí se zazimovat, ještě bych měla dotaz, četla sem v chytrých knihách, že je dobré nabrat do kyblíku vodu s bahnem v nejbližším rybníku a dát ji do nově založeného jezírka, kvůli bakteriím a jiným potvůrkám, ani... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika